پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۱
۰ نفر

شیربرنج یکی از دسرهای جذابی است که می‌توانیم در ماه رمضان برای افطار درست کنیم. خوبی این دسر این است که می‌توانیم آن را با هرچه که دوست داریم تزئین کنیم.

شیربرنج - تغذیه - آشپزی

شیربرنج را می‌توان به صورت رژیمی نیز تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه شیربرنج

برنج نیم دانه: یک پیمانه
گلاب: نصف پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
شیر پرچرب: یک لیتر
هل ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
خامه: دو قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیر برنج ؛ دسری جذاب برای افطار

طرز تهیه و دستور پخت شیر برنج

۱.  برنج را از شب قبل خیس کنید.

۲. برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

۳. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

۴. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

۵. حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

۶. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

۷. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوست دارید تزیین کنید.

منبع: ایرنا

کد خبر 599133

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha