همه تنقلات و خوردنی‌های سفره شب یلدا فلسفه و دلیل دارند.

منطقه 2 صاحب پارك ترافيك ميشود

مثلاً آجیل فقط برای این بود که افراد تا سپیده‌دم این شب طولانی سرگرم باشند.» این حرف‌های محقق و پژوهشگر جشن‌های تاریخی «فرشاد فرشیدراد» است؛ کسی که کتاب‌های «جغرافیای کهن و سرزمین‌های گمشده» و «امرگاه و آموریان» و مقاله «مراسم یلدا در شمال اروپا» را نوشته و حدود ۵ سال است که به فرهنگسرای فشم رفت‌وآمد دارد.

او می‌گوید: «ویروس کرونا که آمد برنامه‌های حضوری فرهنگسراها تعطیل شد. اما مسئولان این مراکز مانند خانم صالحی سپر بلا شده و دست از فعالیت فرهنگی برنداشته و با کمک ابزارهای مختلف در فضای مجازی ارتباطات را حفظ کرده‌اند.» فرشید راد می‌گوید: «طی چند سالی که به روستای لالان و زایگان در رودبار قصران رفت‌وآمد می‌کنم با این فرهنگسرا و اهالی آشنا شده‌ام و یکی، ۲ بار در مناسبت‌ها حضور داشتم اما امسال قرار است دورهمی شب یلدا در فضای مجازی برگزار شود. تا قبل از این مناسبت چند فایل صوتی درباره فلسفه شب یلدا صحبت می‌کنم و برای مدیر فرهنگسرا می‌فرستم تا در فضای مجازی منتشر کند و منتظر بازخوردها خواهم بود.»
 

کد خبر 573186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار