«حاجی تاروردی» ازشورایاران باسابقه محله علی‌آباد جنوبی و دبیرکارگروه محیط‌زیست شورایاری منطقه۱۶ تعیین تکلیف دکل‌های برق فشار قوی را پس از چند دهه، مهم‌ترین خواسته شهروندان عنوان می‌کند.

دکل برق

او می‌گوید: «دکل‌های برق فشار قوی مساحتی بالغ بر ۴۴ هکتار از اراضی نواحی ۳و ۵ را تحت اشغال خود درآورده و به همین دلیل امکان هرگونه بهره‌برداری مناسب را از این زمین‌ها را از مردم و مسئولان شهری گرفته است. وجود این دکل‌ها که از جنوب بزرگراه بعثت تا آزادگان قابل دیدن است ازلحاظ محیط‌زیست مشکل‌آفرین و برای سلامت شهروندان بسیار خطرناک است. اگر کارشناسان حوزه سلامت و بهداشت به محدوده استقرار دکل‌های برق فشار قوی در دل بلافت مسکونی مثلاً در محله علی‌آباد جنوبی بیایند و حرف شهروندان را از نزدیک بشنوند با مواردی از بیماری و صدمات جسمی و روحی از جمله سقط جنین مواجه می‌شوند که به گفته پزشکان با انتشارامواج مغناطیسی این دکل‌ها بی‌ارتباط نیست.» 
تاروردی ازجدیت وپیگیری این مسئله توسط شهردار منطقه ۱۶ تقدیرمی کند و می‌گوید: «درچندماه گذشته ۴ جلسه همفکری و چاره جویی با حضور رؤسای شرکت برق، شهرداری و شورایاری برگزار شده که نتیجه روشنی نداشته و متولیان فقط با دادن وعده و قول می‌خواهند این مشکل را بر طرف کنند.» 
 

کد خبر 537152

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha