علی مطهری گفت: ما باید بدانیم که فرزند انقلاب ما هستیم و ما هستیم که انقلاب را به مسیر اصلی خودش باز می‌گردانیم. من شخصاً معتقدم که برخی افراد فرصت‌طلب در نظام نفوذ کرده‌اند.

علی مطهری

به گزارش همشهری‌ آنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها، علی مطهری  در دفتر مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها میهمان این حزب بود. اعضای شورای مرکزی انجمن، طی اولین جلسه حضوری خود در سال جاری، ضمن تجلیل و قدردانی از نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی، به بحث و تبادل نظر درباره مسائل روز پرداختند.

مطهری با بیان آنکه همیشه وقتی سختی ها و مشکلات زیاد می شود خیلی از افراد نسبت به راه طی شده، دچار شک و تردید می‌شوند و می‌گویند نکند اساساً آن مبانی و اصول اولیه ما غلط بوده و ما از اول اشتباه کردیم، گفت: همان طور که وقتی توفیقات و پیروزیها به دست می‌آید می‌گویند پس حتماً اصول و مبانی اولیه ما درست بوده، در حالی که ممکن است این طور نباشد. البته ما خودمان در پیدایش این سختی‌ها قطعاً نقش داشته‌ایم و خودمان هم مقصر هستیم؛ بنابراین باید واقع بینانه نگاه کنیم، واقعاً چقدر از آنها ناشی از انحرافات و اشتباهاتی است که ما به عنوان مردم و حکومت داشته‌ایم و چه مقدار ناشی از فشار غیرقابل اجتناب خارجی است.

مطهری ادامه داد: یک شاهدش این است که دو روز مانده به انتخابات از آقای کدخدایی سؤال کردند مشارکت اگر زیر ۵۰ درصد باشد چه خواهد شد؟ ایشان گفت تازه می‌شویم مثل فرانسه. البته اشتباه می‌کنند؛ اینها فکر می‌کنند با این کارها بهتر می‌توانند نظام را حفظ کنند. درحالی که اگر مردم را نداشته باشیم بسیار خطرناک است. امام (ره) خیلی روی این موضوع حساس بود که مردم را داشته باشیم.

  • برخی فرصت طلب ها در نظام نفوذ کردند

وی با بیان آنکه ما باید بدانیم که فرزند انقلاب ما هستیم و ما هستیم که انقلاب را به مسیر اصلی خودش باز می‌گردانیم. تصریح کرد: من شخصاً معتقدم که برخی افراد فرصت‌طلب در نظام نفوذ کرده‌اند. همان هشداری که شهید مطهری داشت که از رخنه فرصت‌طلبها باید جلوگیری کرد به نظر من اتفاق افتاده. افرادی که شاید اعتقادی هم به اهداف انقلاب ندارند و با شعارهایی تندتر از شعارهای انقلابیون اولیه میدان را به دست گرفته‌اند و خیلی از انقلابیون راستین و اولیه را به حاشیه رانده‌اند. یک عده دارند تعیین تکلیف می‌کنند که چه کسی در مسیر است و چه کسی نیست. ما خود آنها را قبول نداریم، این آدم‌های ناشناس که آمده‌اند تعیین تکلیف می‌کنند چه کسی انقلابی است و چه کسی نیست.. حالا به اینجا رسیده‌ایم و ما هم نباید رها کنیم. ما خودمان را متولی این انقلاب می‌دانیم و تا جایی که می‌توانیم برای بازگشت انقلاب به مسیر اصلی تلاش می‌کنیم.

  • تسخیر سفارت آمریکا واقعا ضرورت داشت؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بسیاری از این مشکلاتی که ما امروز داریم ناشی از اشتباهات گذشته ماست. یک کارهای غیر ضروری انجام دادیم. تسخیر سفارت امریکا واقعاً چه ضرورتی داشت که تا به امروز گرفتار این موضوع باشیم؟ بخشی از تحریم‌ها ناشی از همان است. چه ضرورتی بود؟ از کجا آب می‌خورد؟ آیا چپی‌ها و کمونیست‌ها نقش داشتند یا نه؟ سفارت شوروی نقش داشت یا نه؟ یا مثلاً برجام یک توافقی بود که آثار خوبی داشت. تصمیم کل نظام بود. همین که امضا شد بخشی از نظام مصمم شدند که آن را منهدم کنند. هی شک و تردید القا کردند که اصلا اشتباه بود، برای اینکه به جایی نرسد تا مبادا به نفع فلان گروه سیاسی شود. به فکر مصالح و منافع کشور نبودند. اگر برجام اجرا شده بود آثار خودش را داشت. بسیاری از قراردادهای اقتصادی با اروپا و شرکتهای امریکایی امضا می‌شد و آدم مستبدی مثل ترامپ به آسانی نمی‌توانست از آن خارج شود.

  • باید با آیت الله جنتی درباره روش شورای نگهبان مناظره گذاشته شود

وی با اشاره به نظارت استصوابی گفت: همین کاری که الآن دارند می‌کنند، نظارت استصوابی، این سختگیری‌ها، هرکس حرف می‌زند بگذاریم کنار، اینها چیست؟ باید بنشینیم و بحث کنیم با این آقایان. واقعاً راه حفظ انقلاب این است! آقای شمخانی جلسات خوبی گذاشت. آقای صادقی تشریف داشتند. از گروه‌های مختلف سیاسی تند و کند دعوت کرده بود و همه حرفها آنجا گفته می‌شد، راه‌حل‌ها داده می‌شد، انتقادها می‌شد. اگر همین روش را ادامه دهند و حرفها گفته شود و جواب دهند، خوب است. مثلا مناظره‌ای با آقای جنتی بگذارند و بگویند این چه روشی است که دارید، چه کسی گفته این روش درست است؟ مجلسی که نماینده‌ها از یک قشر خاصی از مردم است آخر این مجلس نیست! مجلس باید نماینده کل مردم باشد. من در مجلس هم گفتم حتی این قشر سهل‌انگار نسبت به دین هم باید نماینده داشته باشند و حرف آنها هم مطرح شود. من نمی‌گویم فاسد یا فاسق بیاید مجلس، ولی افرادی که نظر آن بخش از جامعه را هم مطرح می‌کنند باید در مجلس باشند. اشکال ندارد. در مجلس نظراتی که برخلاف نظرات رسمی نظام است گفته شود، هیچ عیبی ندارد. او حرفش را بزند فردا دیگری جوابش را می‌دهد. مجلس یعنی همین. ولی اینها می‌گویند همه باید تعریف و تمجید کنند، همه باید یک چیز بگویند، همه باید نظر رسمی نظام را تکرار کنند. این اشتباه است. بگذارید مردم احساس کنند حرف آنها هم گفته می‌شود، آزادی است، تضارب آراء است، حالت طبیعی دارد، یکی می‌گوید دیگری جواب می‌دهد، نه این که به صورت مصنوعی باید همه یک چیز بگوییم. این دفعه خیلی رک می‌گفتند باید این را بگویید. یعنی چه؟! مگر نماینده بچه دبستانی است که این را باید بگویی و آن را نگویی؟! این چه سیاستی است!؟

مطهری بیان کرد: راه باز است به شرط اینکه واقعاً صحبت شود، بحث شود؛ همه گروه‌ها و افراد بیایند حرفهایشان را بزنند. ولی اینکه بگویند سیاست ما این است و جز این نیست و همه باید بسازند و بگویند درست است، این که نمی‌شود. روش شهید مطهری چگونه بود؟ برخورد ایشان با امام چگونه بود؟ چندبار ایشان نظر امام را تغییر داد، یک جا تهدید کرد. داستانش را شنیده‌اید که قرار بود از مجاهدین خلق بیایند پیام خانواده شهدا را بخوانند، ایشان پیغام دادند که به امام بگویید اگر شما این کار را پذیرفته‌اید از این ساعت من دیگر با شما نیستم. معنی ولایت فقیه این است. در واقع ایشان می‌گویند ما یک اصولی داریم، شخصیت‌پرستی و بت‌سازی نداریم. امام هم همین طور دوست داشت. آخرش هم گفتند پاره تنم بود. اگر کسی مثل شهید مطهری در زمان جنگ بود ما به اینجا نمی‌رسیدیم که امام آخرش جام زهر بنوشد. واقعیتها را به امام می‌گفت، مشکلات را می‌گفت. گزارش دروغ می‌دهند و بعد می‌رسیم به آن‌جا و امروز سؤال است که چرا این کار در زمانی که فاو و جزایر مجنون و غیره دست ما بود نشد؟ باید افراد خیرخواه و مصلح حقایق را بگویند.

  • موافق نظام پارلمانی نیستم

علی مطهری با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیان کرد: اظهارنظر درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده به نظر من زود است. باید دید تحولات ماه‌های آینده چگونه خواهد بود. با نظام پارلمانی هم موافق نیستم. با نظام پارلمانی با این وضع انتخابات مجلس فضا خیلی بسته می‌شود. رئیس جمهور را هم مجلس تعیین می‌کند. نقش مردم خیلی کم‌رنگ می‌شود. به نظر من نظام پارلمانی صلاح نیست. الآن تا حدی فرصتی است برای مردم که بیایند در انتخابات ریاست جمهوری حرف خودشان را بزنند، نگاه خودشان را نشان بدهند. درباره قوه قضائیه اگر با همه یکسان برخورد کنند کارشان درست است. الآن متهم‌های بزرگی مطرح هستند، تکلیفشان را معلوم نکرده‌اند با اینکه از نظر تاریخ پرونده مقدم هستند. روشن کنند اینهایی که درباره آقای الف می‌گویند درست است یا نه؟ یا بگویند بررسی شد، اکثرش وارد نبود، جریمه نقدی شد. جامعه را قانع کنند. ولی در بعضی پرونده‌ها خیلی با آب و تاب وارد می‌شوند برخی را مسکوت گذاشته‌اند. بالاخره انسان دچار شک می‌شود.

  • مواضع سیاسی و فرهنگی من در تناقض با هم نیست

این نماینده سابق مجلس با بیان این که می‌گویند مواضع سیاسی و مواضع فرهنگی من در تناقض است، خاطرنشان کرد: این حرف را قبول ندارم. در واقع اینها معتقدند اگر کسی قائل به آزادی بیان بود باید در امور فردی هم قائل به آزادی باشد، مثلاً در بحث حجاب قائل به آزادی باشد. من این را قبول ندارم. مبنا یک چیز است. مبنای آزادی بیان این است که استعداد تفکر انسان که بیان انسان ناشی از همان استعداد تفکر است باید آزاد باشد. به طور کلی استعدادهای انسانی انسان باید شکوفا شود. انسان استعدادهایی دارد غیر از امور مشترک با حیوان مثل غضب و شهوت. برخی استعدادهای خاص خود را دارد. استعدادهای خاص انسانی مثل همین تفکر، مثل زیبایی دوستی، حقیقت‌جویی، فضیلتهای اخلاقی، میل به پرستش و ستایش. اینها باید شکوفا شود. تفکر انسان باید آزاد باشد. هیچ مانعی در مقابل تفکر انسانها نباید باشد. اما اینکه در باب پوشش نمی‌توانیم به آزادی مطلق قائل باشیم برای آن است که غریزه جنسی یک استعداد انسانی به شمار نمی‌رود بلکه مشترک میان انسان و حیوان است و باید تحت تسلط عقل و اراده باشد. پس تناقضی بین مواضع سیاسی و فرهنگی من نیست. این طور نیست که اگر کسی قائل به آزادی بیان بود باید قائل به آزادی پوشش هم باشد. این وضع حجابی هم که الآن هست در مجموع قابل قبول است. شما مقایسه کنید با قبل از انقلاب که نیمه عریان می‌آمدند بیرون. یا نسبت به سایر نقاط دنیا بهتر است. همین نظارتها نگوییم نتیجه نداده بلکه بی‌نتیجه هم نبوده است. نظر ما این نیست که حجاب به طور صد درصد در همه کشور و در همه مردان و زنان رعایت می‌شود. مسلّم است که نمی‌شود چون به هرحال افراد سهل‌انگار داریم. مهم این است که حکومت مروج عریانی و بی‌حجابی نباشد آنچنان که زمان شاه بود.

  • حجاب مساله فردی نیست

یکی از اعضای انجمن به آقای مطهری گفت: به نظر من مسئله حجاب یک مسئله فردی است. حاکم وظیفه مجازات ندارد. لذا باید تلاش فرهنگی و تبلیغ کند.

مطهری پاسخ داد: مسئله حجاب فردی نیست، یک مسئله اجتماعی است. مثل نماز و روزه نیست که نباید تجسس کرد. مسئله حجاب آثار اجتماعی دارد. اینطور نیست که بگوییم هر لباسی را دوست دارم می‌پوشم، اثر ندارد. حکومت، هم باید کار فرهنگی کند و هم نظارت، برای اینکه آثار اجتماعی دارد. شما باید به زمان هم نگاه بکنید. اگر زمان پیغمبر نظارتی بوده یا نبوده، خیلی با زمان ما فرق دارد. از نظر اسلام و بر اساس نظام خانوادگی اسلام جامعه نباید تحریک جنسی بشود. اگر جامعه را تحریک جنسی کردید و گفتید هرکس هرطور می‌تواند لباس بپوشد باید کلوپها و کاباره‌ها را هم باز کنید. نمی‌توانید به جوان مردم بگویید من لخت می‌آیم بیرون ولی تو نباید نگاه کنی، هیچ تخلفی هم نباید بکنی، کلوپها و کاباره‌ها هم بسته است. اگر این را آزاد کردید آن را هم باید باز کنید، کاری که اروپایی ها می‌کنند.

کد خبر 522597

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
    13 28
    کدخدایی در جواب خبرنگار فرانسوی این حرف را زد که حرف بجا و درستی بود.
    • GB ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
      19 6
      حرف آقای کد خدائی قیاس مع الفارق بود.
  • US ۲۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
    33 11
    بله آقای.مطهری حق یا شماست.انقلاب را دیگران کردند در عوض عده‌ای آمدند جلو و هر بلایی.که دوست داشتند بنام اسلام سر ملت آوردند..من هم با شما موفق هستم تسخیر سفارت.آمریکا فقط برای مردم ایران بدبختی ببار آورد .
  • محمد DE ۲۳:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
    41 18
    خیلی خیلی متاسفم برای مردم که چنین نماینده ایی داشتند . دیگه برای تندروها هم مسجل است حجاب اجباری شکست خورده
  • حسین IR ۰۱:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    19 2
    ڪم ڪم داره جالب میشه امثال مطهرے ڪه هی به دیگران ایراد می گرفتند الان ڪلا موضع خود رو عوض ڪردند مگه انقلاب برای امثال تو بد شده؟
  • IR ۰۱:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    17 4
    یک عده اشتباه کردند و تاوانش رو عده ایی دیگه باید بدن!!!!! عدالتت رو شکر خدا!!!!!
  • ایرانی IR ۰۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    8 5
    آقای مطهری ! فرزند آتش ، خاکستر است!!
  • kamal CA ۰۴:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    11 0
    آقای مطهری , همه می دانند که در حکومت های ایدئولوژیک افراد فرصت طلب از طریق تملق , چاپلوسی و تظاهر به درون نظام نفوذ می کنند , حالا چرا شما پس از ۴۰ سال متوجه این پدیده نفوذ شده اید ؟ آیا این کشف جدید شما به رد صلاحیت شما در انتخابات مجلس ارتباط دارد ؟
  • IR ۰۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    13 28
    حجاب حکم خداست، هر که هر چیزی میخواهد بگوید مهم نیست. آنچه مهم است حکم خداست که باید در جامعه جاری و ساری باشد اگر چه جاهلان و مفسدان و احمق ها را خوش نیاید
  • IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    9 12
    اکراین اقامعتقده علت کاهش حضورمردم تاییدنشدن امثال ایشونه.یه نگاهی به امار ارای لیست هم خطی ها شِ بزنه
  • IR ۰۶:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    9 37
    شما فکر می کنید. اگر سفارت. آمریکا. تسخیر نمی شد چه عواقبی. در انتظار این کشور بود انقلاب ما. از همان اول درست و به جا. بود و حجاب. اجباری باعث ایمن بودن خانواده ها می شد اما متاسفانه دشمن در کشور رخنه کرد توسط ماهواره ها. و رسانه ها . و مردم را شستشوی. دینی و فرهنگی نمود و افراد جاسوس و خائنین وطنی نیز در این. وضع فرهنگی دمیدند و کشور را به یک از هم گسستگی فرهنگی رساندند تا کشور توسط جناهها. سلبریتی ها. و نفوذهای دشمن اداره شود و امروز. علی مطهری. نماینده رد صلاحیت شده. مجلس . برای. مملکت. تعیین تکلیف کند
  • مهدی IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    18 5
    روح استاد مطهری شاد از کتاب هایش زیاد استفاده کردم جناب آقای مطهری حرفهای شما هم جالب بود موفق باشید
  • علی UA ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    10 3
    هر عملی دارای عکس العملی هست که متناسب با همان نیرو ولی بر جهت مخالف میباشد! اسحاق نیوتن - این که دیگه سیاست نیست . قطعا تصرف سفارت آمریکا عکس العمل سنگینی داشت، چرا که عملی سنگین از نظر عرف بین المللی بود .حمله به سفارت عربستان هم عکس العمل داشت ( هرچند که ثابت شد عمدی و برای ضربه زدن به نظام بود و نه برای حمایت ) . اگر بدنبال احترام بین المللی هستیم باید مطابق عرف بین المللی رفتار کنیم . دست بالای دست بسیار هست . تکیه کردن به قدرت نظامی درست نیست چرا که در این مسیر هم ما اول راه هستیم .بدون شک بعنوان یک ایرانی آرزو دارم که جزو ۵ قدرت نظامی شویم و مثل آمریکا و روسیه و یا ... کشوری جرات نکند به ما تو بگوید و یا مثلا سفارت ما را آتش بزند .
  • من IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    6 11
    ایشون نه تنها خودشون رو خراب کردن بلکه با این حرفها وجهه شهید مطهری رو هم خراب کردن کاش شورای نگهبان می گفت چرا ایشون رو رد صلاحیت کردن به نظرم انقلاب با این عزیزان و نور چشم ها خیلی مدارا می کنه تا خدشه ای به مثلا آقای شهید مطهری وارد نشود.
  • ل ع IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    17 8
    آفرین داری آقا حرفت حساب بود
  • پوریا CA ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    15 15
    علی جان آی کی یو اگرتحریمهای عليه ايران بعلت تسخیرلانه جاسوسی است پس تحریم‌های آمریکاعلیه چین وسوریه و.... به چه دلیلی است؟
    • شایان IR ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
      6 4
      احسنت.واقعا که حرف حق را زدی.
  • محبت اله زارع IR ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    7 2
    نظرات سیاسی جناب آقای مطهری همیشه روشن و شجاعانه هست ولی باید اعتراف کرد ایشان در پی برخوردهای با خودشان ابزار شدند! به روی در این وانفسای کم خردی و جبینی، حضور امثال ایشان غنیمتی است.
  • علی IR ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    1 1
    بنام خدا سلام. روشنگری خوب است اما حدوحدودی دارد. مثلا تونمی توانی به همسرت درمیان جمع باصدای بلندتذکردهی که جایی ازمحرمات بدنت آشکارایت. این راگفتم چون میخواهم درمورداظهارنظرصحبت کنم. ما کاری به انقلاب نداریم نه اینکه نداشته باشیم بلکه بایدفراترفکرکنیم. اینکه انسان ازاصل قراراست سالم.صالح ومومن وپرهیزکارزندگی کند. این نمی شودکه اسم اسلام برسرما باشدولی ثروتهای آنچنانی و رانت خواریها و نا بسامانیهای مختلف اجتماعی واقتصادی وفرهنگی باشد‌ازطرفی خیل عظیمی ازمردم درتنگنا باشند. اساس اسلام دررعایت همه جوانب وقوانین آن است.نه اینکه ثروت کشورتوسط عده ای به تاراج رفته.وعده بیشتری درنهایت سختی زندگی کنند. درکجای اسلام فاصله بین لواسان و قصرها وحتی قبرستانهای تیلیاردی ودرمقابل درجنوب شدوحاشیه های آن به نان شب محتاج بودن است. چرا فقط دنبال تاکتیکهای سیاسی هستیم. اصل ولایت فقیه همه چیز رامشخص کرده است که برمحوردین و شریعت علوی باید حرکت کرد. ازمسئولین نظام بجزاندکی انتظاری دراجرای صریح وصحیح دین نییت. همه چیز را ملعبه کرده اند.حتی آرای علما رانیز حزبی کردند. ببخشیدپراکنده سخن میگویم. ا
  • محمد IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    6 2
    این که انسان در جامعه اسلامی از نظر پوشش ويژگيهايي متناسب با اسلام را در نظر دارد امری بدیهی است. اما تاکييد بزرگان بر این مسئله همواره با پذیرش جامعه همراه نيست. این شرایط علاوه بر تغييرا جامعه سنتی به سمت جامعه نوین و تاثیرات فرهنگی و ارزشی از سایر ملل تحت تاثیر شرایط داخلی نیز میباشد. متاسفانه عدالت به عنوان یکی از مهمترین شاخصهای جامعه اسلامی که میتواند همدلی و همنوایی بیشتری در جامعه ایجاد کند به اندازه حجاب دغدغه بسیاری از مسئولین که اغلب از اقلیت حرفه جامعه هستند نمی باشد. زمانی که در حقوق، منافع اجتماعی و اقتصادي و بهرمندي از نعمات موجود در جامعه اسلامی تساوی(حتی به شکل نسبی آن) را برای خود متصور نیستیم، سایر ارزشها نیز که اغلب ارزش نمادین و غیر مادی دارند کمتر مورد توجه قرار گرفته و چه بسا الزام به پرادختن به آنها به علت این که آمران خود الگویی در تراز جامعه اسلامی نبوده و در اطراف آنها رانت و امتیازات به نا حق انباشته شده دیده می شود از طرف جامعه بازخورد منفی دریافت کند.
  • شاهرخ US ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    8 6
    آقای مطهری اگر لانه جاسوسی نه سفارت تسخیر نمی شد انقلاب کشور ما مثل الجزایر...شیلی..انگولا..نیکاراگوئه.مصر ولیبی کنونی میشد سفارت آمریکا در تمام جای جای دنیا سفارت نیست بلکه لانه جاسوسی است من کشورم را نه مدینه فاضله میبینم نه سیاه مثل جناب مطهری حالا که رد صلاحیت شده چنین حرفهایی را میزنند پس تو مجلس بودی چرا از این حرفها نمیزدی
  • IR ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    11 0
    اینکه صحبت از مناظره می کند خوب است چون برای شهروندان عادی چنین آزادی بیانی وجود ندارد حتی داخل این سایت اگر کامنتی در نقد شورای نگهبان نوشته شود نمایش نمی دهند نوشتم و دیدم که پاک کردند، وقتی برای ریاست جمهوری به رای مردم تکیه می کنید در سایر موارد هم می شود دید رای مردم چیست
  • IT ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    12 0
    تنها کاری که از اول انقلاب تا حالا به خوبی انجام شده، همان نظارت بر حجاب بوده، فقط حجاب، دزدی و اختلاس و ... نه، شغلهای و پستهای خانوادگی، نه...
  • IR ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
    11 2
    سالها سختی تورم گرونی که برای مردم ضعیف بود عده ای هم از اب گل الود ماهی های چاق چله گرفتندو مولتی میلیادر شدند به هر حال یک روزی این تنش میان ایران امریکا تمام میشه ولی این میان سالها عمر ما که فقط با سختی ندار ی جوانی که رفت ازان هیچ چیز جز گرونی تورم سختی نبود چه می شود