یکشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۸
۰ نفر

انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. 

اصول تغدیه ماه رمضان در شرایط کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آن‌ها در ماه رمضان به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.


 

کد خبر 505145

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha