به گزارش همشهریآنلاین، سید عبدالوهاب پورالحسینی در گفتوگو با ایرنا گفت: این میزان گوشت سفید در ۱۱ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۲۲۰ هزار قطعه در هر دوره سهماهه پرورش تولید شد.
وی بیان کرد: در این تعداد مرغداری فعال ۶۴۶ هزارو ۷۵۰ قطعه جوجه ریزی انجام گرفت.
پورالحسینی ابراز کرد: ۳۲ واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۶۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره سه ماهه در شهرستان گچساران وجود دارد.
وی اظهار داشت: ۲۱ واحد مرغداری شهرستان گچساران بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی و بدهکاری به بانکها غیرفعال است.
پورالحسینی گفت: ماهانه ۱۴۰ تن تخم مرغ در ۲ واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان تولید و وارد بازار میشود.
یکهزارو۴۴۷ تن گوشت سفید سال گذشته در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در گچساران تولید و روانه بازار مصرف میشود.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما