رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد از ویزیت رایگان بیش از ۱۰ هزار نفر در سطح روستاهای قمر و محروم و کمتر برخوردار این شهرستان خبر داد.  

وزیت رایگان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا،  دکتر بهنام‌رضا مخصوصی اظهار کرد: در قالب طرح جهادی بسیج جامعه پزشکی به مناسبت ۴۰ سالگی تأسیس بسیج، خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به ۴۰ روستای کم برخودار اسدآباد، استان همدان به صورت صددرصدی با موفقیت انجام شد.  
    
وی گفت: در این طرح جهادی ۴۵۰۰ نفر ویزیت رایگان پزشک عمومی، ۲۵۰۰ نفر خدمات مامایی رایگان، ۴۰۰ نفر ویزیت رایگان پزشک متخصص، ۷۰۰ نفر مشاوره بهداشتی و بیش از ۲۰۰۰ نفر آموزش مراقبت‌های بهداشتی رایگان دریافت کردند.  

مخصوصی افزود: بیش از ۲۰ تیم پزشکی با مشارکت ۵۰ پزشک عمومی، متخصص، مامایی و مشاوره‌ای در این طرح در مناطق محروم شهرستان برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان شرکت داشتند.  

وی در ادامه تعداد پزشکان متخصص دانشکده علوم پزشکی اسدآباد را ۲۳ پزشک برشمرد و تصریح کرد: ۱۶ پزشک متخصص دیگر نیز از جمله اورولوژی، طب اورژانس، پاتولوژی، چشم و بیهوشی به ناوگان پزشکان متخصص شهرستان اضافه می‌شود که با این کار، تیم درمانی دانشکده شهرستان در حوزه تخصصی تکمیل خواهد شد.  

مخصوصی در پایان گفت: تا پایان سال براساس قول وزارتخانه دستگاه ام. آر. ‌ای بیمارستان قائم(عج) راه‌اندازی خواهد شد به طوریکه این امر از نقش مؤثری در اشتغال شهرستان و درآمدزایی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد برخوردار خواهد بود و پیش زمینه‌ای برای جذب متخصصان جراح مغز و اعصاب برای این دانشکده می‌شود.  

کد خبر 467070

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار همدان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha