ساعت ۱۰ شب به خانه رسیده‌اید و می‌خواهید غذایی کامل درست کنید.  اگر فیله مرغ و سیب‌زمینی پخته و ذرت در یخچال دارید، ظرف مدت نیم‌ساعت این غذا را آماده کنید.

فيله مرغ با كوكوي ذرت - غذا - آشپزي

اگر فیله مرغ و سیب‌زمینی پخته در یخچال دارید، از نزدیک‌ترین مغازه یک کنسرو ذرت هم بخرید و ظرف مدت نیم‌ساعت این غذا را آماده کنید، وگرنه برای پخت سیب‌زمینی باید ۲۰ دقیقه هم صبر کنید.  

  • مواد لازم برای ۴نفر
    یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
     ۲ قاشق غذاخوری آرد
     ۴ عدد فیله مرغ
     نمک و فلفل

فوت‌وفن
 اگر می‌خواهید کوکوی ذرتتان طعم‌دارتر شود، به مایه آن کمی گشنیز و پیازچه خرد شده اضافه کنید.

  • مواد لازم برای کوکوی ذرت
     ۲۰۰ گرم کنسرو ذرت دانه‌ای 
     ۳۵۰ گرم سیب‌زمینی
     روغن مخصوص سرخ کردن 
     ۲ قاشق غذاخوری کره
     نمک و فلفل
     ۲ قاشق غذاخوری شیر

۱- سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید و بعد از سرد شدن با رنده ریز، رنده کنید. سپس به آن دو قاشق سوپ‌خوری شیر اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود.  
۲- پوره سیب‌زمینی را با ذرت، نمک و فلفل مخلوط کنید و پس از داغ شدن روغن و آب شدن کره در تابه، مواد را به ۱۲ کوکوی دایره‌ای تقسیم کرده و کوکوها را در روغن سرخ کنید.
۳- در این فاصله در تابه دیگری فیله‌ها را به آرد سوخاری که با فلفل و نمک طعم‌دار شده است آغشته کرده و در روغن سرخ کنید.  

منبع: آشپزی مثبت

کد خبر 464413

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha