رعایت نکات بهداشتی در تهیه غذاها و نذورات ماه محرم اهمیت زیادی دارد، چراکه با سهل‌انگاری در این زمینه ممکن است عزاداران دچار مسمومیت‌های خطرناک و ناراحتی‌های گوارشی شوند.

هیئت و امام جماعت

«حسن رفیعی» رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه ۱۸ با تأکید بر این نکته که بسته‌های آموزشی در زمینه سلامت و بهداشت نذورات و غذاهای نذری بین همه هیئت‌ها و تکایا توزیع شده اضافه می‌کند: «در این بسته آموزشی که از طریق خانه‌های سلامت بین هیئت‌های مذهبی توزیع شده، شهروندان با نکات بهداشتی در زمینه چگونگی طبخ و توزیع بهداشتی غذاهای نذری آشنا شده‌اند.» به گفته رفیعی رعایت نکات ساده بهداشتی در تضمین سلامت شهروندان بسیار تأثیرگذار است.

کد خبر 453525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =