همشهری آنلاین: محققان دریافتند کاهش مصرف کالری، حتی به میزان کم، می‌تواند ریسک حمله قلبی را کاهش دهد.

تاثير كم مصرف كردن كالري در كاهش ريسك حمله قلبي

به گزارش خبرنگار مهر، محققان در این مطالعه به بررسی نتایج تأثیر محدودکردن نسبی مصرف کالری در افراد غیرچاق که از لحاظ بالینی نرمال بودند، پرداختند.

در این مطالعه، ۷۵ فرد دارای اضافه وزن جزئی در رده سنی ۲۱ تا ۵۰ سال تحت مطالعه کنترل کالری قرار گرفتند و مشخص شد شرکت‌کنندگان در مقایسه با افراد ۵۰ سال به بالا که دارای دو یا چند فاکتور پرخطر غیرعادی بودند، ۱۳ بار کمتر با احتمال ابتلاء به بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.

به گفته محققان، احتمال ابتلاء به سایر بیماری‌ها نظیر دیابت نوع ۲، سکته، التهاب و برخی انواع سرطان هم به شکل قابل توجهی از بین رفته بود.

«لوئیجی فونتنا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سیدنی استرالیا، در این باره می‌گوید: «مطالعه ما نشان می‌دهد حتی افراد سالم جوان و میانسال هم می‌توانند از تمرکز بر مصرف کالری‌شان بهره ببرند و هرگونه تغییر جزئی در هر زمان از زندگی می‌تواند موجب تغییرات بزرگی شود.»

کد خبر 447812
منبع: مهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha