چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۵:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: فواید سلامت زیتون و محصولات طبیعی مرتبط نظیر روغن زیتون از مدت‌ها قبل در قالب رژیم غذایی مدیترانه‌ای شناخته شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، دانشمندان ترکیبی را در روغن زیتون شناسایی کرده‌اند که ممکن است با کمک به بدن برای ترشح انسولین بیشتر، از ابتلا به دیابت پیشگیری کند و مسیری در راستای شیوه‌های کم هزینه مقابله با این بیماری ایجاد کند.

محققان دانشگاه ایالتی ویرجینیا آمریکا دریافته‌اند که ترکیب اولئوروپین موجود در زیتون به ترشح انسولین بیشتر کمک می‌کند؛ انسولین مولکول سیگنالده مرکزی بدن است که متابولیسم را کنترل می‌کند.

ترکیب مشابه مولکول سیگنالده دیگر موسوم به آمیلین را حذف می‌کند؛ آمیلین مولکولی است که در بیماری دیابت نوع۲ بیش از اندازه تولید می‌شود و توده‌های مضری را تشکیل می‌دهد. در این دو شیوه متمایز، اولئوروپین به پیشگیری از شروع بیماری کمک می‌کند.

بن سو، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این کشف می‌تواند به بهبود فهم ما از مبنای علمی فواید سلامت محصولات زیتون و توسعه استراتژی‌های جدید و کم هزینه مقابله با دیابت نوع۲ و چاقی مرتبط با آن کمک کند.»

کد خبر 382829

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha