همشهری آنلاین: مطالعات نشان می‌دهد مصرف بیشتر مرکبات نظیر لیمو و پرتقال می‌تواند به حفظ سلامت و همچنین پیشگیری از تاثیرات مضر ناشی از چاقی کمک کند.

فواید پرتقال در پیشگیری از بیماری های قلبی و دیابت

پرتقال

به گزارش خبرنگار مهر، مرکبات حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان‌های گروه موسوم به فلاوانون‌ها هستند. زمانی که انسان‌ها رژیم غذایی پرچرب مصرف می‌کنند مقداری چربی در بدن‌شان تجمع پیدا می‌کند. سلول‌های چربی انواع اکسیژن واکنشی بیشتری را تولید می‌کنند که می‌تواند در فرایندی موسوم به فشار اکسایشی به سلول‌ها آسیب برسانند.

این فشار اکسایشی همراه با التهاب موجود در افراد چاق موجب ریسک ابتلا به بیماری قلبی، بیماری کبدی و دیابت می‌شود.

پائولا فریرا، عضو تیم تحقیق از دانشگاه استادول پالیستا برزیل، در این باره می‌گوید: «نتایج ما نشان می‌دهد که در اینده می‌توانیم از فلاوانون‌های مرکبات برای پیشگیری یا به تاخیر انداختن بیماری‌های مزمن ناشی از چاقی در انسان‌ها استفاده کنیم.»

وی در ادامه عنوان می‌کند: «در این مطالعه ما شاهد کاهش وزن ناشی از مصرف مرکبات نبودیم.»

به گفته محققان، حتی بدون کاهش وزن، میوه‌های خانواده مرکبات می‌توانند با کاهش فشار اکسایشی، آسیب کمتر به کبد و کاهش ریسک‌های ناشی از سایر بیماری‌های مرتبط با چاقی، به حفظ سلامت کمک کنند

کد خبر 344084

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha