همشهری‌آنلاین: نهمین جشنواره موسیقی جوان با معرفی برگزیدگان بخش‌های موسیقی دستگاهی، نواحی وکلاسیک جمعه‌شب در تالار وحدت به کار خود پایان داد.

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از سایت انجمن موسیقی ایران نهمين جشنواره موسيقي جوان شامگاه جمعه 20 شهريورماه با حضور بزرگان موسيقي ايران و علي مرادخاني معاون هنري وزير ارشاد در تالار وحدت برگزار شد.

در ابتداي اين مراسم با پخش سرود جمهوري اسلامي ایران و قرائتي از آيات قرآن مجيد، نماهنگي از روند انتخاب آثار دوره نهم جشنواره موسيقي جوان پخش شد و سپس  سید عباس سجادي، شاعر و ترانه‌سرا و رئیس بنیاد آفرینش‌های نیاوران در مقام  مجري اين مراسم پشت تريبون قرار گرفت و ضمن خوشامدگويي به هنرمندان و شركت كنندگان اين دوره از جشنواره ، از هومان اسعدي دبیر نهمین جشنواره موسیقی جوان براي ايراد سخنراني دعوت كرد.

اسعدي ضمن خيرمقدم به اهالي هنر و موسيقي ،‌به ويژه استادان گرانقدر و نيز مسئولين محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: خوشحالم از اينكه امروز شاهد مراسم اختتاميه نهمين دوره از جشنواره موسيقي جوان و معرفي جمعي از آينده سازان موسيقي اين مرز و بوم هستيم.

وي ادامه داد: در سه دوره اخير كه مسئوليت دبيري اين جشنواره بر عهده من بوده ، من و همكاران عزيزم در ستاد جشنواره نهايت تلاش خودمان را براي ارتقاء وضعيت هر دوره انجام داده ايم. هفتمين دوره اين جشنواره در سال 92 با تمركز بر بخش موسيقي دستگاهي ايراني برگزار شد ، سال بعد در هشتمين دوره ؛بخش موسيقي كلاسيك به جشنواره اضافه شد و بسيار خوشحالم كه در نهمين دوره بخش موسيقي نواحي ايران هم به اين جشنواره اضافه شده است.در اين دوره همچنين در بخش موسيقي ايراني ساز تنبك و در بخش موسيقي كلاسيك هم سازهاي بادي برنجي به مجموعه سازهاي پيشين اضافه شد.

دبير نهمين جشنواره موسيقي جوان افزود: يك نكته بسيار مهم در اين دوره همكاري جمع بزرگي متشكل از حدود 60 نفر از استادان برجسته موسيقي مملكت بوده كه از آغاز در قالب 15 شوراي تخصصي در تمام مراحل از تدوين فراخوان و مشخص كردن رپرتوار گرفته تا انتخاب آثار و همچنين داوري مرحله نهايي حضور داشته اند.

اسعدي بيان داشت: فراخوان اين دوره از جشنواره در اواخر زمستان سال گذشته منتشر شد و پس از اتمام مهلت ارسال آثار به دبيرخانه بالافاصله شوراهاي تخصصي به دقت به بررسي و انتخاب آثار پرداختند . در مجموع 1188 اثر به دبيرخانه ارسال شده بود كه از اين ميان 771 اثر مربوط به بخش موسيقي ايراني (دستگاهي)،307 اثر مربوط به بخش موسيقي كلاسيك و 110 اثر مربوط به بخش موسيقي نواحي مختلف ايران بود.در نهايت 339 موسيقيدان جوان به مرحله نهايي راه يافتند : موسيقي ايراني (دستگاهي) 167، موسيقي كلاسيك 94 و موسيقي نواحي 78، يعني حدود 28 درصد از متقاضيان به مرحله نهايي راه پيدا كردند.

اين موسيقدان با اشاره به روزهاي برگزاري جشنواره گفت: مرحله نهايي جشنواره در طي 11 روز كاري بسيار سنگين و فشرده از 9 تا 19 شهريور برگزار شد و در نهايت امشب شاهد معرفي 144 هنرمند جوان شامل 72 هنرمند در بخش موسيقي دستگاهي ، 36 هنرمند در بخش موسيقي نواحي و 36 هنرمند در بخش موسيقي كلاسيك به عنوان برگزيدگان اين دوره خواهيم بود.

اسعدي اظهار داشت: اجراهاي بسيار خوبي را در اين ايام شاهد بوديم و در بسياري موارد سطح اجراي نوازندگان آن قدر به هم نزديك بود كه با اختلاف امتياز بسيار اندكي نفرات برگزيده مشخص مي شدند. در هر حال هر جشنواره اي كه ماهيت رقابتي و مسابقه گونه داشته باشد به ناچار ضوابط و محدوديتهايي هم خواهد داشت به همين خاطر اميدواريم تمامي دوستان جوان شركت كننده كماكان با دلگرمي به كارهاي هنري ارزشمندشان ادامه بدهند و براي همه اين عزيزان آرزوي موفقيت هاي روز افزون داريم.

وي در خاتمه خاطر نشان كرد: از حسن توجه و اعتماد معاون هنري وزير ، همكاري مديرعامل انجمن موسيقي و تلاش هاي مستمر و بي وقفه كليه همكاران در انجمن موسيقي ايران، ستاد جشنواره و دبيرخانه جشنواره كه برگزاري اين رويداد با شكوه فرهنگي و هنري را ميسر ساخته اند بسيار سپاسگذاري مي كنم.همچنين از تمامي موسيقدانان جواني كه با ارسال آثار و شركت در جشنواره درواقع موجب رونق بخشيدن به حيات موسيقايي كشور مي شوند تشكر مي كنم و اميدوارم كه با تداوم و استمرار فعاليتهاي هنري خودشان مشعل موسيقي را در اين ديار همچنان زنده و استوار نگهدارند .

اسعدي افزود: عميق ترين مراتب سپاس و قدرداني خالصانه خودم را نسبت به تمامي استادان بزرگوار و گرانقدري كه در كليه مراحل با حشنواره همكاري كردند و با حضور و همكاري صميمانه خودشان به اين جشنواره اعتبار و رونقي شايسته و درخور بخشيدند ابراز مي كنم . با آرزوي روزهاي بسيار بهتر براي موسيقي در اقصي نقاط اين سرزمين.

در ادامه اين مراسم امير حسين شيباني نوازنده گيتار به تكنوازي پرداخت و سپس با حضور هومان اسعدي دبير جشنواره ، فرزاد طالبي سرپرست دفتر موسيقي و داوران بخش موسيقي كلاسيك ؛ برگزيدگان اين بخش معرفي و تنديس ، لوح تقدير و جايزه خود را دريافت كردند به طوري كه در بخش ساز پيانو هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش ساز پيانو در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به کامیار حاجی زاده از بوشهر به عنوان رتبه اول، هستی آریان نیا از كرج به عنوان رتبه دوم و آوین سلطانی دانا از كرج به عنوان رتبه سوم برگزيدند.

در رده سنی ب نیز آناهيتا جمشيدي از شيراز و هليا سرايداريان از اصفهان مشتركا رتبه اول و اشکان لایق از تهران رتبه دوم را كسب كرد و تنديس جشنواره ، لوح تقدير و جايزه نقدي را دريافت كردند.
هيئت داوران در اين بخش نوازنده اي را شايسته رتبه سوم ندانستند.

در رده سنی ج نیز به ترتیب سید طهمورث طباطبایی شکر آبی از تهران رتبه اول، پویا جهان آرای از تبريز رتبه دوم و سپهر دولو خونگر از تهران رتبه سوم را را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

در بخش ساز فلوت، هيئت داوران نهمين جشنواره موسيقي جوان در بخش ساز فلوت در رده سني الف هيچ يك از شركت كنندگان را شايسته رتبه اول و دوم ندانستند و تنديس ، لوح تقدير و جايزه نقدي خود را مشتركا به کیمیا شیدایی از تهران و غزل فتوره چی از تهران به عنوان رتبه سوم اهدا كردند.

در رده سني ب، هيئت داوران ساز فلوت هيچ يك از شركت كنندگان اين بخش را شايسته رتبه اول ندانستند و تنديس ، لوح تقدير و جايزه خود را به ترتيب به نازنین سلطانی راد از تهران به عنوان رتبه دوم و آرین فیروزیان از تهران و نگار نراقی از تهران را مشتركا به عنوان رتبه سوم اهدا كردند.

در رده سني ج ساز فلوت نيز تنديس ، لوح تقدير و جايزه نقدي اين بخش مشتركا به بهاره مدبری از شيراز و محمد شجاعی علی آبادی از هشتگرد به عنوان رتبه اول و سبا کوه بُر از شيراز به عنوان رتبه سوم تعلق گرفت.
هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه دوم تشخیص نداده است.

در بخش ساز گيتار رده سني الف ، هيئت داوران تنديس ، لوح تقدير و جايزه خود را به مبينا يوسفي قرايي از گرگان به عنوان رتبه اول و سارا شارعی حدادزاده از كرمان به عنوان رتبه سوم اهدا كردند.

هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه دوم ندانستند.

در رده سني ب اميرحسين شيباني از گنبد رتبه اول و سياوش كشاورزي از تهران رتبه سوم را كسب و تنديس، لوح تقدير و جايزه نقدي را دريافت كردند.

هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه دوم ندانستند.

در رده سني ج نيز هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه اول و دوم ندانستند و تنديس، لوح تقدير و جايزه خود را مشتركا به ماهر پورعبیات از اهواز و فرشاد فتايي از تهران به عنوان رتبه سوم تقديم كردند.

در بخش ساز ويلن هيئت داوران نهمين جشنواره موسيقي جوان در رده سني الف تنديس، لوح تقدير و جايزه خود را به ترتيب به رز سان احمدی از تهران به عنوان رتبه اول، سید دانیال خلیفه از كرج به عنوان رتبه دوم و آرمان نیک پور طهرانی از تهران و علیرضا آذربو از تهران مشتركا به عنوان رتبه سوم اهدا كردند.


در رده سني ب نيز تنديس ، لوح تقدير و جايزه هيئت داوران به ترگل کریمی مقدم از كرج به عنوان رتبه اول و ارس سان احمدی از تهران به عنوان رتبه دوم اهدا شد.
هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه سوم ندانستند.


در رده سني ج نيز تنديس ، لوح تقدير و جايزه هيئت داوران به ترتيب به امیرحسین نوروزناصری از تهران و محمدامین عطایی از تهران مشتركا به عنوان رتبه اول و مهران دبستانی از تهران به عنوان رتبه دوم رسيد. هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه سوم ندانستند.

هيئت داوران ساز ويلن از وفا حميدي وادقاني نيز تقدير كردند.

هيئت داوران بخش ساز ويلنسل جشنواره نهم موسيقي جوان در رده سني الف ، تنديس، لوح تقدير و جايزه خود را به ثنا شهميري از تهران به عنوان رتبه اول اهدا كردند.

هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه دوم و سوم ندانستند.

در رده سني ب داوران اين بخش صبا فردوسي از تهران را به عنوان رتبه اول برگزيدند و تنديس، لوح تقدير و جايزه نقدي خود را به وي اهدا كردند.

هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه دوم و سوم ندانستند.

در رده سني ج نيز هيئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه تشخیص نداده اند.

هيئت داوران نهمين جشنواره موسيقي جوان در بخش ساز كلارينت رده سني ب تنديس، لوح تقدير و جايزه خود را به ترتيب به کیمیا سید روهینا از تهران به عنوان رتبه اول و آنیتا یعقوبی از تهران به عنوان رتبه سوم اهدا كردند .
هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه دوم ندانستند.
گفتي است در گروه های سنی الف و ج تکنوازی کلارینت به دلیل عدم شرکت نوازندگان در جشنواره ، مسابقه برگزار نشد.

در بخش ساز ترومپت هيئت داوران از امیررضا صالحی و در بخش ساز ابوا هيئت داوران از حسام صدفی نژاد تقدير كردند.
به گزارش روابط عمومي انجمن موسيقي ايران، در ادامه مراسم اختتاميه نهمين جشنواره موسيقي جوان ، نماهنگي از ايام برگزاري اين دوره پخش و سپس هنرمندان خردسال و نوجواني چون مبين درپور خواننده ،اسماء ميكائيلي نوازنده قوپوز ، علي كمالي خواننده و نوازنده تنبور، پارسا احمدزاده نوازنده نرمه ناي و آلان فاروقي نوازنده ضرب كردي در شاخه موسيقي نواحي به اجرا پرداختند كه با تشويق پياپي استادان موسيقي و حضار همراه بود.

بعد از اين اجرا علي مرادخاني معاون هنري ارشاد پشت تريبون قرار گرفت و در سخناني گفت: اولین دوره جشنواره موسیقی جوان که کلید خورد از معدود جشنواره هایی بود که به طور گسترده مورد استقبال قرار گرفت و تمام کسانی که در هنرستان ها، آموزشگاه ها و حوزه آموزش فعالیت می کردند در این جشنواره شرکت کردند و معلوم شد ما در زمینه آموزش نیاز به یک امکان سنجی و ارزیابی در سطحی بالاتر داریم.

وی در ادامه افزود: آرام آرام این جشنواره جایگاه خودش و ملاک های مشخص تری پیدا کرد. آن شوق و شوری که آن زمان وجود داشت ادامه پیدا نمود و خوشبختانه این حضور خیلی خوبی که استادان محترم در این زمینه داشتند تشویق خوبی را برای جوان ها ایجاد کرد تا حرکت خوبی را انجام بدهند.

علی مرادخانی ادامه داد: به نظر من جشنواره موسیقی جوان جایگاه بسیار ممتازی دارد و شاید از بعضی جشنواره های ما مهمتر است چرا که زیر ساختهای نیروهای انسانی ما را برای آینده آماده می کند. ما تنها یک نگرانی داریم و آن این است که جوانان مستعدی که در این جشنواره معرفی می شوند را چگونه نگهداریشان کنیم؟ ان شاءالله باید با استادان مان در این زمینه گفتگو نماييم.

وی همچنین عنوان کرد: اینها را باید به جایگاه های مختلفی معرفی کنیم؛ به نظر می رسد برخی از این استعدادها اگر به جاهای دیگری از دنیا بروند در آنجا غوغا خواهند کرد. ما ارزش این گنجینه های خودمان را باید بیشتر بدانیم. موسیقی نواحی و موسیقی دستگاهی ما هویت ما را شکل داده اند و چقدر خوب است که ما این استعدادها را معرفی کنیم.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: من اینجا وظیفه دارم از همه کسانی که در این جشنواره شرکت کردند تشکر کنم شور و شوق این دوستان را می ستاییم و دست استادان مان را که لطف کردند و این اتفاق مبارک را برای موسیقی کشورمان ایجاد کردند به گرمی می فشاریم. از همکارانم در دفتر موسیقی و آقای طالبی و همچنین آقای ترابی و همکارانشان و همه اعضای هیئت داوران تشکر می کنم. ما سرمایه گذاریمان در این بخش هرگز از بین نخواهد رفت.

مرادخانی افزود: ممکن است محدودیت هایی در زمینه پخش این گونه اجراها از رسانه ملی داشته باشیم اما خودمان باید در زمینه نشر این موارد کوشا باشیم و پیشنهاد می کنم کلیپ هایی که در این جشنواره به نمایش در آمد در فضای مجازی نیز منتشر شود تا بچه ها معرفی شوند.

وی همچنین ادامه داد: برای همه دوستان آروزی سلامتی دارم .برای استاد شجریان نیز که قرار بود در این مراسم حضور داشته باشند آرزوی سلامت دارم و امیدوارم حالشان هر چه زودتر بهتر شود

بعد از سخنراني علي مرادخاني حكم دبيري دهمين جشنواره موسيقي جوان از سوي معاون هنري وزير به هومان اسعدي تقديم شد و سپس آريا لطيف پور نوازنده عود و سهيل اله داديان نوازنده تنبك به دونوازي پرداختند.

در ادامه اين مراسم ، با دعوت از هيئت داوران بخش موسيقي نواحي جشنواره نهم موسيقي جوان و نيز علي مرادخاني ، تنديس هاي جشنواره ،لوح تقدير و جايزه نقدي به برگزيدگان اين بخش اهدا شد. به طوري كه هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش قوپوز در گروه سنی الف تنها اسماء میکائیلی از مشکین شهر شایسته تقدیر دانستند.

در رده سنی ب نیز تنها شاهین هاشم نژاد فرشبافی از تبریز به عنوان نفر برگزیده تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را دریافت کرد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش تار آذری در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به فواد مصلحت جو از تبریز به عنوان نفر برگزیده اهدا کرد.

در رده سنی ب نیز حسین صبری خیاوی از مشکین شهر عنوان برگزیده این بخش را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کرد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش کمانچه آذری در گروه سنی الف تنها چیچک شاطرزاده تبریزی از تبریز را شایسته تشویق دانستند. در رده سنی ب نیز تنها آرمین زینال زاده از تبریز شایسته تشویق شناخته شد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش دوتار مازندران تنها گروه سنی ب مهرشاد ابراهیمی تیرکلایی از ساری را شایسته تقدیر دانستند.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش دوتار شمال خراسان تنها در گروه سنی ب آریا صادقی قهرمانلو از تهران را شایسته تقدیر دانستند.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش دوتار تربت جام در گروه سنی الف از سهیل جامی قادرآبادی از تربت جام به عنوان کم سن ترین و جوانترین شرکت کننده در جشنواره تقدیر کرد. در این رده سنی همچنین از کیان واحدی از تربت جام تقدیر شد.

در رده سنی ب نیز تنها مصطفی تیموری از تربت جام شایسته تقدیر شناخته شد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش آواز تربت جام در گروه سنی الف مبین درپور از تربت جام را شایسته تقدیر دانستند.

در بخش ساز تنبور هیئت داوران در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به حافظ کریمی از کرند غرب رتبه اول، پویا عباسی از کرمانشاه رتبه دوم و وریا کریمی از کرند غرب رتبه سوم اهدا کرد. در این بخش پونه پرنیا از كرمانشاه نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب علی کمالی از دالاهو رتبه اول و نگین قبادی از کرمانشاه رتبه دوم و جلال جهانی قوشخانه از تهران رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. در این بخش نیز شهریار قبادی از كرمانشاه شایسته تقدیر شناخته شد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش لـلـه‌وا در گروه سنی الف محراب قیاسی از آمل را به عنوان نفر برگزیده معرفی کرد.

در بخش نرمه نای و ضرب کردی نيز هیئت داوران در گروه سنی ب پارسا احمدزاده(نرمه نای) از سقز، آلان فاروقی(ضرب کردی) از سقز، آروین دباغی(نرمه نای) از بوکان و متین دادرس(ضرب کردی) از بوکان را شایسته تشویق ویژه معرفی کرد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش سرنا علی کمالی از دالاهو را شایسته تشویق ویژه معرفی کرد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش ضرب کردی امید دباغی از بوکان را به عنوان نفر برگزیده معرفی کرد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش دوسرکوتن سید محمدرضا محمدی سیدکلایی از قائم شهر را به عنوان نفر برگزیده معرفی کرد.

در بخش ساز دف نيز هیئت داوران در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به علی کاربین از مشهد رتبه اول، علی هاشمی و عسل شاکری از تهران مشترکا رتبه دوم اهدا کرد. هیئت داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته رتبه سوم تشخیص نداد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب سهند سلیمی از صحنه رتبه اول، کاوه سلیمانی از صحنه و فریا فرامرزی از بوکان مشترکا رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. هیئت داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته رتبه دوم تشخیص نداد. همچنین تقدیر هیئت داوران از مجتبی محربی از شهرضا تقدیر کردند.

در بخش پاياني مراسم اختتاميه نهمين جشنواره موسيقي جوان ، با دعوت از هيئت داوران بخش موسيقي دستگاهي در دو قسمت برگزيدگان اين بخش نيز معرفي شدند .

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش آواز هیچ یک از شرکت کنندگان رده سنی الف را شایسته کسب رتبه تشخیص نداد.

در رده سنی ب نیز هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته کسب رتبه اول ندانست. در این بخش سروش فیروزیان از سمنان حائز رتبه دوم شناخته شد. عنوان سوم این بخش نیز مشترکا به بهادر صحت نائینی از اصفهان و پوریا عابدینی از ابهر اختصاص پیدا کرد.

در گروه سنی ج نیز هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته کسب رتبه اول ندانست. رتبه دوم این بخش مشترکا به سیدعلی(پارسا) حسن دخت از اصفهان و رضا شریعت منش از اصفهان تعلق گرفت. رتبه سوم این بخش نیز به امید آزاک از ملایر رسید.

هیئت دوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش کمانچه تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را در گروه سنی الف به ترتیب به علی کهن کن از تهران رتبه اول، سامیار مطلبی کاشان از تهران رتبه دوم و فاطمه ابروفراخ از سرایان اهدا کرد.

در رده سنی ب ساز کمانچه نیز به ترتیب آریا طبیب زاده قمصری از همدان رتبه اول، مشکات نصیری از زنجان رتبه دوم و عسل شاکری از تهران رتبه سوم را کسب کردند و تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را دریافت کردند.

در رده سنی ج ساز کمانچه نیز تندیس، لوح تقدیر و جایزه ویژه این بخش به ترتیب پریسا کریمی از اراک رتبه اول، متین آهنگری از تهران رتبه دوم و فرزان پورعارف از بیرجند رتبه سوم اهدا شد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش سنتور در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به سید نیما جمال از کاشان و عارف شاهدی نواز خلجان از تبریز مشتركا رتبه اول و نیایش طالبی دادوکلایی از ساری رتبه سوم اهدا کردند . هیئت داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه دوم تشخیص ندادند.

در رده سنی ب نیز به ترتیب امیرعلی خلیلی طهرانی از تهران رتبه اول، آرمان مهدیه نجف آبادی از نجف آباد رتبه دوم و سهیل دیاری بیدگلی از تهران رتبه سوم را کسب کردند.

در دره سنی ج بخش سنتور هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان این بخش را شایسته رتبه تشخیص نداد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش قانون در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به ستایش حامدی از تهران رتبه اول، نگار سوهانی از تهران رتبه دوم و مایسا نادری از تهران رتبه سوم اهدا کرد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب آیناز راثی از تهران رتبه اول و غزل بهشت نژاد از بهارستان رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. در این بخش هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه دوم تشخیص نداد.

در رده سنی ج نیز به ترتیب مژگان محمدحسینی از تهران رتبه دوم و آیدا بختیاری از همدان رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. در این بخش هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه اول تشخیص نداد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش تنبک در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به آرش مهدیه نجف آبادی از نجف آباد رتبه اول، پارسا نظری از قزوین و منصور صادق نژاد نائینی از اصفهان مشترکا رتبه سوم اهدا کرد. در این بخش هیات داوران هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه دوم تشخیص نداد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب علی مظفری گودرزی از اهواز رتبه اول و بهنام میرزا هاشمی از شیراز رتبه دوم و حسن ایزدی از شیراز رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

در رده سنی ج نیز به ترتیب همایون جهانشاهی از شهرضا رتبه اول و مهسا نساج پور اصفهانی از اصفهان رتبه دوم و نیلوفر محسنی از تهران رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش تار در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به علی قنبری ایلخچی از ایلخچی رتبه اول، آرشام عباس پور مکوند از اهواز رتبه دوم و الهه میرزایی ارجنگی از ایلخچی رتبه سوم اهدا کرد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب آرین طوفانی از مشهد رتبه اول و مازیار یکتایار از سنندج رتبه دوم و کسرا منصور از تهران رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

در رده سنی ج نیز به ترتیب میثم ثقفی از یزد رتبه اول و امیرعلی لطفی فروشانی از خمینی شهر رتبه دوم و هومن قنبری ایلخچی از تهران رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. بر اساس نظر هیات داوران همه شرکت کنندگان گروه ج ساز تار بسیار خوب بودند.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش عود در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به محیا قلی بیکیان از تهران رتبه اول، آرمین صفاتی از مراغه و دیبا حکیم الهی از تهران مشترکا رتبه سوم اهدا کرد. در این بخش هیئت داوران هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه دوم تشخیص نداد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب بهار بدیعی تبار از تهران رتبه اول و سروش کمال پور از تهران رتبه دوم و یاسمین آقامحمدی از تهران رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

در رده سنی ج نیز به ترتیب آریا لطیف پور از تهران رتبه اول و حجت فرجیان از تهران رتبه دوم و ندا چراغیان مهماندوست از تهران رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش سه تار در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به ریحانه بهروز از یزد رتبه اول، نصرت اله اکبری از ساری رتبه دوم و محمدجواد بشیری یزدی از یزد رتبه سوم اهدا کرد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب بهراد بنایی از تهران رتبه دوم و امیرمحمد عسگری نژاد از قزوین رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. هیئت داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه اول تشخیص نداد.

در رده سنی ج به ترتیب رضا اسدی از بندرعباس رتبه دوم و محمدجواد احمدزاده از تهران و میثم ثقفی از یزد مشترکا رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. هیئت داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته کسب رتبه اول تشخیص نداد.

هیئت داوران نهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش نی در گروه سنی الف تندیس، لوح تقدیر و جایزه این بخش را به ترتیب به محمدصادق غلام الدین از شهرضا رتبه اول، علیرضا محمدی از قم رتبه دوم و ستایش ابوالحسنی از زرین شهر رتبه سوم اهدا کرد.

در رده سنی ب نیز به ترتیب کیارش بکتاشیان اصفهانی از تهران رتبه اول و عباس کرمی هرستانی از خمینی شهر رتبه دوم و آرمان خوشبویی از اصفهان رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند.

در رده سنی ج نیز به ترتیب فراز میرزایی دوآبی از صحنه رتبه دوم، حسام رایگان از قزوین و علی عرب از خمین مشترکا رتبه سوم را به همراه تندیس، لوح تقدیر و جایزه کسب کردند. هیئت داوران در این بخش هیچ یک از شرکت کنندگان را شایسته رتبه اول تشخیص نداد.

نهمين جشنواره موسيقي جوان عصر امروز جمعه 20 شهريورماه در تالار وحدت به كار خود پايان داد.

هیئت داوران بخش نهایی نهمین جشنواره موسیقی جوان را حسین علیزاده، هوشنگ ظریف، محمدرضا درویشی، رامبد صدیف، بهداد بابایی، شهرام ناظری، نصراله ناصح‌پور، علی‌اصغر شاه زیدی، محمد فیروزی، حمیدرضا اردلان، بیژن کامکار، اردشیر کامکار، سیاوش ظهیرالدینی، داوود جعفری امید، کریم قربانی، محسن تویسرکانی، منوچهر صهبایی، اکبر محمدی، علی نعمتی، سیمون آیوازیان، علیرضا تفقدی، پدرام فلسفی، فیروزه نوایی، آذین موحد، مجید سینکی، رافائل میناسکانیان، فریماه قوام صدری، آرپینه ایسرائیلیان، گاگیک بابایان، ابراهیم لطفی، مرجان قنبری مهر، داوود گنجه ای، هادی منتظری، مهدی آذرسینا، علی اکبرشکارچی، پریچهر خواجه، مجید کیانی، مینا افتاده، رضا شفیعیان، نوید افقه، کامبیز گنجه ای، ارژنگ کامکار، پژمان حدادی، حسن ناهید، محمدعلی کیانی‌نژاد، عبدالنقی افشارنیا، بهروز همتی، سعید نائب‌محمد، عبدالرحمن غوثی، علی‌اکبر مرادی، سید آرش شهریاری، ارسلان طیبی، شهریار صدیق، عاشیق ایمران حیدری، محمدرضا اسحاقی و امیر احمد راست بد تشکیل می‌دادند.

کد خبر 306903

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha