همشهری آنلاین: تخم شنبلیله علاوه بر مصارف آشپزی برای موارد درمانی نیز کاربرد دارد.

کاهش قند خون با مصرف تخم گشنیز

به گزارش خبرنگار تسنیم, تخم شنبلیله، دانه‌های مکعب مستطیلی شکل بسیار سخت با سطحی چروکیده به رنگ زرد حنائی با بوئی کاملاٌ مشخص و طعمی نسبتا تلخ است.

علی اصل متخصص طب سنتی درباره خواص تخم شنبلیله می‌گوید: از گیاه شنبلیله یا حلبه با نام علمی: Trigonella Foenum-graecum L. از تیره بقولات (Leguminosae) بدست می‌آید.شنبلیله گیاهی است علفی یکساله که برگ‌هایی متناوب و مرکب از سه برگچه دارد.

-تخم شنبلیله به عنوان داروی تقویت کننده و نیز پایین آورنده قند خون مصرف سنتی دارد.

-تخم شنبلیله دارای مزاج گرم و خشک است.

-تحلیل برنده ورم‌های بدن است.

-مصرف جوشانده آن با عسل خلط‌های غلیظ موجود در قفسه سینه را خارج می‌کند.

-میل جنسی را افزایش می‌دهد.

-در درمان خون‌مردگی داخل چشم، شوره سر، پوسته ریزی، درد و سفتی رحم و چسبندگی آن مفید است.

کد خبر 292261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار