چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگرچه تخم‌مرغ غذای سالم و مقوی است اما کمی بی‌احتیاطی می‌تواند این غذای سالم را به یک خوراکی سمی تبدیل کند.

  تخم‌مرغ شکسته، سالم یا سمی؟

به گزارش ایسنا، تخم‌مرغ سالم بر اثر شکستن پوسته آن، سمی می‌شود اما جای نگرانی نیست زیرا در این شرایط هنوز زرده آن سالم می‌ماند اما ترجیحا باید از مصرف سفیده تخم‌مرغ که در تماس مستقیم با پوسته است، خودداری شود.

خارجی‌ترین غشاء نازک تخم‌مرغ که زیر پوسته آهکی آن چسبیده، سرشار از پروتئین‌ها و اسیدهایی است که مدت کوتاهی پس از شکستن پوسته تخم‌مرغ فاسد می‌شوند و به همین دلیل توصیه می‌شود که در بهترین حالت از خوردن تخم‌مرغی که پوسته آهکی آن مدت کوتاهی قبل از مصرف شکسته شده، خودداری کنید.

پوسته تخم‌مرغ در اروپا به عنوان یک زباله خطرناک محسوب می‌شود. این زباله‌ها توسط برخی کارخانه‌ها با صرف هزینه‌های گزاف بازیافت می‌شوند. با این حال این رویه ممکن است به زودی دستخوش تغییر شود. چراکه متخصصان در حال مطالعه و تحقیق روی چرخه بازیافت غشاء نازک زیر پوسته آهکی تخم‌مرغ هستند تا بتوانند به راحتی آن را به محصولات آرایشی و بهداشتی و مکمل‌های پروتئینی تبدیل کنند.

به گزارش شبکه یورونیوز، بر همین اساس یک کارخانه مجارستانی سالانه اقدام به فرآوری 15 میلیون تخم‌مرغ خواهد کرد و نخستین گام را به سوی آینده برای بازیافت و استفاده بهینه از پوسته تخم‌مرغ برخواهد داشت.

کد خبر 259371

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز