دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: بادام سرشار از خاصیت است و شیوه‌ی استفاده‌ی آن نیز در جذب هر چه بیشتر مواد مغذی آن تأثیر دارد. در این مطلب کوتاه گلچینی از خواص این میوه‌ی سخت‌پوست ارائه داده و روش‌های مناسب برای جذب حداکثری خواص آن عنوان می‌کنیم. با ما باشید.

بادام؛ سخت پوست پرخاصیت

بادام سرشار از پروتئین

یک مشت بادام منبع پروتئین است. برای جذب حداکثری پروتئین و خواص دیگر آن بهترین روش این است که به خوبی آن را بجویید. به عقیده‌ی متخصصان هر چه بیشتر بادام را بجویید و هر چه بادام‌ها خردتر باشند بدن راحت‌تر از خواص آن‌ها بهره می‌برد.

بادام و فیبرها

بادام سرشار از پروتئین و فیبر است برای همین هم احساس سیری زودهنگام و طولانی مدتی ایجاد می‌کند.

اگر دنبال جذب بیشتر ویتامین E و منیزیم هستید به سراغ بادام بروید. نتایج پژوهشی که اخیراً در سایت BMC Medicine به چاپ رسیده است نشان می‌دهد افرادی که هر هفته بیش از سه بار بادام میل می‌کنند به میزان 55 درصد کمتر در معرض مرگ‌ومیر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار می‌گیرند. این پژوهش همچنین نشان می‌دهد بادام خورها به میزان 40 درصد کمتر دچار سرطان می‌شوند.

بادام کم کالری و منبع چربی‌های خوب

بادام آن طور که تصور می‌شود پرکالری نیست. دقیق تر بگوییم هر 28 گرم بادام یعنی حدود 23 عدد حاوی 129 کیلوکالری است. اما مهم این است که همین میزان بادام با همین میزان کالری حدود 9 گرم چربی‌های مفید اشباع‌نشده‌ی مونو و 3 گرم چربی‌های اشباع‌نشده‌ی پُلی هم دارد که برای سلامت قلب نازنین شما لازم و ضروری هستند

منبع plaisirssante

کد خبر 237549
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز