یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۷
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: برای تهیه این غذای خوش طعم هر کدام از باقلاها را به 4 قسمت تقسیم کنید.

آشنایی با روش تهیه بروشتای باقلا و نعنا

مواد لازم برای 4 نفر:

باقلای پخته شده و به 4 قسمت تقسیم شده: 250 گرم

پنیر پارمسان: 100 گرم، به علاوه مقداری برای رویه بروشتا

روغن زیتون: مقدار دلخواه

برگ‌های تازه و خرد شده نعنا: مقدار دلخواه

سیر: یک حبه، به دو قسمت تقسیم شود.

نان تست: 8 عدد

نمک و فلفل: مقدار لازم

طرز تهیه:

• باقلاهای چهار قسمت شده را درون کاسه‌ای ریخته و آن‌ها را کمی له کنید.

• نمک و فلفل به مقدار لازم به باقلاها اضافه کنید.

• باقلاها را با پنیر رنده شده پارمسان،‌ نعنا و کمی روغن زیتون خوب با هم مخلوط کنید.

• روی هر کدام از برش‌های نان تست، مقداری سیر بمالید.

• باقلاهای چاشنی‌دار را روی نان‌های تست قرار داده و کمی روغن زیتون روی آن‌ها بریزید و در انتها پنیر رنده شده پارمسان روی آن‌ها بپاشید.

بروشتای باقلا و نعنا

http://www.bbcgoodfood.com

کد خبر 217964
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز