سیچوان: آشپز‌های منطقه‌ای در چین با کارامل روی دسر‌ها را به شکل اژدها و اسب تزیین می‌کنند.

chocolate

این نوع تزیین فقط مختص منطقه سیچوان چین است و در جای دیگری به این شکل تهیه نمی‌شود.

یکی از آشپزهای این منطقه در این‌باره می‌گوید: برای ترسیم این نقاشی‌های بومی کارامل داغ را با قاشق از بالا روی ظرف دسر کج کرده و با بالا و پایین آوردن قاشق خط‌ها را نازک و ضخیم می‌کنیم.

گفتنی است از آنجا که کارامل شکر به سرعت سرد و سفت می‌شود سختی کار آشپز‌های هنرمند این است که فقط چند ثانیه فرصت دارند تا نقاشی خود را کامل کنند.

کد خبر 200018

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار