همشهری آنلاین: پزشکان آمریکایی و کانادایی در یک مطالعه جدید تاکید کردند که تغذیه ناسالم و هله هوله خوری از عوامل موثر در بروز پوکی استخوان است.

junk food

این پزشکان هشدار دادند غذاهای پرچرب و شیرین که عامل چاقی و بروز بیماری‌های قلبی هستند روی سلامت و استحکام استخوان‌ها نیز تاثیر سوئی دارند و مصرف زیاد آن‌ها خطر پوکی استخوان را به‌ویژه در سنین پایین‌تر تشدید می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه ان بی سی، این متخصصان در دانشگاه میشیگان آمریکا و انستیتو سلامت استخوان‌ها و مفاصل در کانادا تاکید کردند که قند و چربی از عوامل مهم تضعیف کننده و کاهش استحکام بافت‌های استخوانی هستند.

آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر حدود 12 میلیون آمریکایی 50 ساله و مسن‌تر به عارضه پوکی استخوان مبتلا هستند.

 

کد خبر 195611

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان