همشهری آنلاین: وزیر دادگستری اعلام کرد: تولیدکنندگان و کارآفرینان که صلاحیت و استحقاق آنان توسط ستاد دیه و وزیر دادگستری احراز شود، می‌توانند بدون رعایت سقف مذکور تا سقف مبلغ محکومیت و حداکثر 20 میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند

سید مرتضی بختیاری وزیر دادگستری در حاشیه جشن گلریزان ستاد دیه کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا وام قرض الحسنه مصوبه دولت ویژه زندانیان برای زندانیان مهریه هم صدق می کند گفت: با تصویب هیئت دولت تولیدکنندگان و کارآفرینان که صلاحیت و استحقاق آنان توسط ستاد دیه و وزیر دادگستری احراز شود، می‌توانند بدون رعایت سقف مذکور تا سقف مبلغ محکومیت تسهیلات دریافت کنند که حداکثر وام پرداختی در مورد مهریه دویست میلیون ریال 20 میلیون تومان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مهر، وی افزود: بر اساس این مصوبه، دولت؛ وزیر دادگستری را مجاز کرده است در موارد خاص و ضروری از جهت تعداد اقساط و مبلغ بازپرداخت وام دریافتی محکومانی که قادر به پرداخت اقساط وام خود نیستند، با پیشنهاد مدیرعامل ستاد دیه و یا رأساً تصمیم مقتضی اتخاذ و مراتب را برای اجرا به بانک عامل اعلام کند.

پرداخت اقساط، سه ماه پس از آزادی مددجو

وزیردادگستری گفت: جمع کارمزد متعلقه به نسبت، به تعداد اقساط ماهانه اضافه می‌ شود. سررسید پرداخت اولین قسط، حداقل سه ماه پس از آزادی مددجو از زندان است. بر این اساس، توزیع تسهیلات موضوع این آیین‌نامه به تفکیک هر استان براساس تعداد مددجویان آن استان به پیشنهاد ستاد مرکزی دیه و تأیید وزیر دادگستری است.

کارمزد تسهیلات اعطایی به مددجویان؛ حداقل کارمزد متعارف در نظام بانکی

بختیاری گفت: بر اساس این مصوبه، کارمزد تسهیلات اعطایی به مددجویان، معادل حداقل کارمزد متعارف در نظام بانکی برای تسهیلات قرض‌الحسنه است. بانکهای عامل می‌توانند از تسهیلات یاد شده برای ایجاد پوشش بیمه عمر مددجویان استفاده کنند. همچنین بانکهای عامل موظفند؛ پس از معرفی مددجویان، نسبت به پرداخت وام مذکور مطابق مقررات حداکثر ظرف بیست روز کاری اقدام و نتیجه را به مرجع معرفی‌کننده اعلام کنند.

کد خبر 179000
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز