یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۷:۲۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: پیازچه‌ها غنی از کروم هستند و برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره‌سازی قند مفید است.

پیازچه

به گزارش سلامت نیوز مرتضی صفوی در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: پیازچه فواید زیادی دارد که اغلب آنها مانند پیاز است.

وی گفت: مصرف پیازچه موجب کاهش قند خون، کاهش کلسترول خون بالا، کاهش فشار خون بالا، کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها و کاهش التهاب مفید است.

این متخصص تغذیه افزود: پیازچه‌ها غنی از کروم هستند. کروم یک ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره سازی قند استفاده می‌کند.

صفوی گفت: کروم موجب کاهش کلسترول بد، همراه با افزایش کلسترول خوب(HDL) و کاهش تری گلیسیرید می‌شود. کوئرستین ترکیبی است که در پیازچه‌ها یافت می‌شود و دارای فواید ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است.

وی اضافه کرد: پیازچه‌ها غنی از این ویتامین‌ C هستند و این ویتامین نه تنها به ارتقاء سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند بلکه از بدن در برابر بیماری‌های قلبی - عروقی، بیماری‌های چشمی و چین و چروک‌های پوستی محافظت می‌کند.

کد خبر 169285
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز