شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۶:۴۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: گروهی از دانشمندان فرانسوی در بررسی‌های خود نشان دادند که کودک ذائقه غذایی را از دوران جنینی و زمانی که هنوز در رحم مادر است می‌آموزد

جنین

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه بورگاندی با مطالعه روی 12 زن باردار که به آنها بیسکوئیت و شیرینی‌های سبک و ادویه دار داده می‌شد، پاسخ نوزادان آنها را چهار روز پس از تولد مورد ارزیابی قرار دادند و رفتار این کودکان را با تعداد مشابهی از نوزادانی که در زمان جنینی چنین رژیمی را دریافت نکرده بودند مقایسه کردند.

نتایج این بررسی‌ها نشان داد که ارتباط افراد با غذا از دوران جنینی آغاز می‌شود و با نوع خوراکی‌هایی مرتبط است که جنین در اولین ماه‌های زندگی خود می‌خورد.

درحقیقت، جنین قادر است با بویی که در مایع آمنیوتیکی پخش می‌شود طعم‌ها و رایحه غذاهایی را که مادر مصرف می‌کند درک کند.

سپس نوزادان برپایه تنوع غذایی که در شش ماه اول زندگی خود تجربه می‌کنند تحت تاثیر طعم‌ها و رایحه غذاها قرار می‌گیرند.

این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: "در زمان بارداری، زنانی که نسبتاً به محیط نفوذپذیر هستند و در دوزهای مشخصی از طعم‌های مختلف مصرف می‌کنند این ذائقه را در دوره‌ای که مغز جنین درحال شکل گیری است به کودک خود انتقال می‌دهند که نتایج آن تا طولانی مدت ادامه می‌یابد."

این محققان همچنین کشف کردند مادرانی که در مدت بارداری از تهوع رنج می‌برند با احتمال بیشتری مواجه‌اند که کودکانی به دنیا آورند که به طعم شوری علاقه مند هستند.

کد خبر 161564
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز