همشهری آنلاین: محققان دریافتند وجود یک نوع ماده مغذی در تخم‌مرغ موسوم به "کلاین" نیروی حافظه را در افراد مسن افزایش می‌دهد.

مرغ و تخم‌مرغ

به گزارش برنا، مطالعات جدید محققان نشان داده گنجاندن مرغ و تخم‌مرغ در رژیم غذایی کمک به بهبود کارکرد مغز در انسان می کند.. به گفته محققان این تاثیر این به دلیل وجود ماده مغذی در تخم‌مرغ به نام "کلاین" ( choline) است که سبب افزایش نیروی حافظه در مغز افراد مسن می‌شود.

تخم‌مرغ حاوی مقدار فراوانی از کلاین است.

طی تحقیق 10 ساله محققان بر 1400 نفر ، مشخص شد کسانی که در رژیم غذایی‌شان مقادیر زیادی "کلاین" قرار داشته در تستهای حافظه، عملکرد بهتری داشته‌اند و نسبت به افرادی که که مصرف کمتری از این ماده مغذی داشتند کمتر در خطر زوال عقل بوده‌اند.

از مواد غذایی دیگر که حاوی کلاین است می‌توان به سویا، لوبیا قرمز، ماهی شور، جگر و شیر اشاره کرد.

کد خبر 153705

برچسب‌ها