همشهری آنلاین: رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خوردن غذاهای پرچرب مانند آش پرروغن در وعده افطار مناسب نیست چراکه موجب بروز مشکلات گوارشی و سوء هاضمه می‌شود.

ایجاد مشکلات گوارشی با مصرف غذاهای پرچرب در وعده افطار

زهرا عبداللهی در گفت و گو با ایرنا افزود: بهتر است در وعده افطار از غذاهایی مانند فرنی، شیربرنج و حلیم استفاده شود.

وی به روزه‌داران توصیه کرد روزه خود را با چای کمرنگ، شیر گرم و عسل و خرما افطار کنند.

رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: با توجه به گرمای تابستان، نباید افطاری را با نوشیدنی‌های سرد مانند نوشابه و آب خنک شروع کرد.

عبداللهی اضافه کرد: از آنجا که فاصله بین افطار و شام کم است، در افطار باید از غذاهای سبک مانند سوپ و شیربرنج استفاده شود و 45 دقیقه تا یک ساعت بعد هم وعده شام صرف شود.

وی تاکید کرد: در فاصله زمانی افطار تا شام بهتر است سه تا پنج واحد میوه صرف شود؛ سیب یکی از این میوه‌هاست که بهتر است با پوست خورده شود تا ویتامین و املاح موردنیاز بدن را تامین کند.

رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به روزه‌داران توصیه کرد هنگام افطار از شیرینی‌هایی مانند زولبیا و بامیه استفاده نکنند چراکه این شیرینی‌ها به سرعت قندخون و ترشح انسولین بدن را افزایش می‌دهند و برای سلامتی بدن مضر هستند.

کد خبر 142540
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز