آشنایی با خواص سیب

تغذیه > میوه و سبزی- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
سیب سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است و خواص درمانی آن فراوان است

1- سیب سرشار از فلاونوئید و پلی‌فنول‌ است که هر دو آنتی اکسیدان قوی هستند.

2- طی نتایج مطالعات، تاثیر آنتی‌اکسیدان 100 گرم سیب، برابر است با جذب 1500 میلی‌گرم ویتامین C .

3- سیب دارای مقادیر فراوانی ویتامین و مواد معدنی است که باعث تقویت خون می‌شود.

4- سیب دارای اسید مالیک و اسید تارتاریک است که از اختلالات کبدی و هاضمه پیشگیری می‌کند.

5- سرکه سیب که به عنوان نوشیدنی از آن استفاده می‌شود از ایجاد سنگ کلیه پیشگیری می‌کند.

6- پوست سیب، حاوی پکتین است که با تهیه گالاکترونیک می‌تواند مواد سمی را از بدن بیرون کند.

7- خوردن یک عدد سیب در روز، به کاهش کلسترول خون و نیز کاهش بیماری‌های پوستی کمک می‌کند.

خوردن سیب برای رفع  بیماری‌های زیر مفید است:

• چاقی

• سردرد

• التهاب مفاصل

• التهاب مثانه

• کم‌خونی

• سل

• التهاب اعصاب

• بی‌خوابی

• زکام

• سنگ‌های کیسه صفرا

• انگل

• بوی بد دهان

• پیوره

ارزش غذایی برای هر 100 گرم سیب

ویتامین A    900 واحد
ویتامین B تیامین 07. میلی‌گرم
ویتامین C 5 میلی‌گرم
ویتامین جی مقدار نامعین
کلسیم 6 میلی‌گرم
آهن 3 میلی‌گرم
فسفر 10 میلی‌گرم
پتاسیم 130 میلی‌گرم
کربوهیدرات 14.9 گرم
کالری 58

 

 hubpages

در همین زمینه:
چهارشنبه 9 دی 1388 - 09:37:10
کد مطلب: 98261
نسخه چاپی
پربیننده ترین