همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه نحوه تهیه ماهی بایستی صحیح باشد گفت:‌« تهیه ماهی به صورت کبابی و آب‌پز و بخارپز ارجحیت دارد.»

ماهی

دکتر مسعود کیمیاگر در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز گفت:‌" ماهی یکی از بهترین انواع گوشت و مواد پروتئینی است که چربی و کلسترول پائینی دارد و زمانی که سرخ می‌شود مقداری از استخوان‌ها و تیغ آن هم آب شده که دارای کلسیم بسیار بالایی است، همچنین مصرف ماهی برای کسانی که نمی‌توانند نمک مصرف کنند، منبع قوی ید محسوب می‌شود".

وی در ادامه افزود:‌«پروتئین موجود در ماهی یکی از بهترین پروتئین‌هاست و دارای امگا3 بوده که مصرف آن جایگاه ویژه‌ای در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها از جمله آلزایمر و آرتروز و دردهای مفصلی و بیماری های قلبی و عروقی دارد.»

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت:‌«ماهی فواید بسیار زیادی دارد و بایستی نحوه تهیه آن درست باشد و باید سعی شود کمتر به صورت سرخ شده مصرف شود و با مدت زمان کوتاهی سرخ شود و تهیه آن به صورت کبابی و آب پز و بخارپز ارجحیت دارد و نباید به آن نمک زیاد زد چرا که بسیاری از فواید آن از بین می‌رود و ماهی‌های نمک سود شده خواص کمتری دارند.»

وی گفت:‌ «مصرف ماهی هفته‌ای 2 بار توصیه می‌شود و باید بدانیم که ماهی‌های آزاد از امگا 3 بیشتری برخوردارند و برخی ماهی‌های پرورشی مثل ماهی قزل‌آلا هم دارای فواید زیادی است اما نسبت به ماهی‌های آزاد امگا 3 کمتری دارند ولی ماهی‌های پرورشی به دلیل اینکه فلزات سنگینی مثل سرب و جیوه و ارسنیک در آنها وجود ندارد استفاده از این ماهی‌ها نسبت به ماهی‌های دریای آزاد که ممکن است آلوده به سرب و جیوه و ... باشند، ارجحیت دارند.»

کد خبر 127984

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان