چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: طرفداران طعم خردل، حتما از خوردن این غذا لذت خواهند برد.

ماکارونی پنیر با طعم خردل

زمان تهیه و پخت: ‌65 دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر:

ماکارونی فرم‌دار: 250 گرم

کره: سه قاشق غذاخوری

آرد: سه قاشق غذاخوری

پودر خردل: یک قاشق غذاخوری

شیر: ‌سه پیمانه

پیاز کاملا خرد شده: نصف پیمانه

برگ بو: یک عدد

پاپریکا: ‌نصف قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

پنیر رنده شده چدار: 350 گرم

نمک:‌ یک قاشق چای‌خوری

فلفل: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را روی 350 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.

• در یک قابلمه آب جوش و نمک،‌ ماکارونی‌ها را تا حدی که نرم شوند بجوشانید.

• همزمان با پختن ماکارونی‌ها، درون ظرفی جدا، کره را آب کنید.

• آرد و خردل را به کره اضافه کرده و چند دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• شیر و پیاز و پاپریکا و برگ بو را به ظرف اضافه کرده و روی حرارت کم بگذارید 10 دقیقه بجوشند سپس برگ بو را از ظرف خارج کنید.

• تخم‌مرغ را شکسته و درون ظرف بریزید. سه چهارم پنیر را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

• ماکارونی‌ها را درون مخلوط ریخته و آن را به یک ظرف مخصوص فر مانند پیرکس منتقل کنید و بقیه پنیر را روی آن بریزید.

• درون تابه‌ای کره را آب کرده و آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و آن را روی مخلوط ماکارونی بریزید و به مدت 30 دقیقه آن را در فر حرارت دهید.

• ظرف را از فر خارج کرده و کمی صبر کنید تا ماکارونی خنک شود سپس آن را میل کنید. نوش جان

www.letsgodine.com

کد خبر 125025
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز