یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۲
۰ نفر

همشهری آنلاین- شهره فرجی: طعم و بافت چغاله‌بادام‌های پخته شده در این غذا، با خام آن‌ها، کاملا متفاوت خواهد بود.

آشپزی

مواد لازم برای 4 نفر

روغن: یک قاشق چای‌خوری

پیاز کوچک: ‌یک عدد،‌ خرد شده

چغاله بادام خلال شده مطابق عکس: یک پیمانه

سبزی‌جات مخلوط مانند هویج، کدو سبز،
نخود فرنگی و ذرت: 2 پیمانه

سس گوجه فرنگی مخلوط  با پودر ریحان: 2 پیمانه

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

ماکارونی به اندازه 4 نفر

طرز تهیه:

• در ظرفی بزرگ آب را جوش آورده و ماکارونی‌ها را درون آن ریخته و تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را جوشانده و آبکش کنید.

• در یک قابلمه بزرگ،‌ پیاز را درون روغن تا حدی سرخ کنید که نرم و طلایی رنگ شوند.

• سبزی‌جات و چغاله بادام را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• مخلوط سس و ریحان را به ظرف اضافه کرده و نمک و فلفل را به آن بیافزایید.[آشنایی با خواص چای ریحان]

• درب قابلمه را گذاشته و 10 دقیقه بگذارید مخلوط سس آرام بجوشد، در این مدت هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.

•  ماکارونی‌های پخته شده را به مخلوط سس آغشته کرده، خوب هم بزنید.

• غذای آماده شده را داغ میل کنید.

کد خبر 104791
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز