زمین چندمنظوره بوستان مهتاب با هدف رفع کمبودهای ورزشی در منطقه ۶ به بهره‌برداری رسید. نامگذاری این مجموعه به یاد شهید «ماکان نصیری»، تنها شهید جاویدالاثر میناب، از مهم‌ترین بخش‌های این پروژه بود که با استقبال ساکنان محله همراه شد.

مجموعه ورزشی

به گزارش همشهری آنلاین، سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه ۶ گفت: این پروژه در پاسخ به مطالبه و درخواست‌های مکرر ساکنان محله از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و امروز با تکمیل عملیات اجرایی و تجهیز کامل، به بهره‌برداری رسید.

‌وی با اشاره جزئیات این طرح افزود: این مجموعه با هدف ارتقای سرانه ورزشی محله ها و ایجاد فضای سالم برای فعالیت‌های جمعی جوانان و نوجوانان احداث شده و امکان استفاده برای ورزش‌هایی همچون فوتبال گل‌کوچک، والیبال و بسکتبال را فراهم می‌کند. ‌

سید مرتضی روحانی همچنین از نامگذاری این زمین چندمنظوره به نام «ماکان نصیری» کودک شهید شده در میناب خبر داد و گفت: این نامگذاری در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره این دانش‌آموز عزیز و پاسداشت مقام کودکان مظلوم میناب انجام شده است. ‌

وی تأکید کرد: شهرداری خود را متعهد می‌داند توسعه فضاهای ورزشی و فرهنگی در محله ها را با جدیت دنبال کند و این مسیر با مشارکت شهروندان ادامه خواهد داشت. ‌

روحاین افزود: تحقق این پروژه، پاسخی روشن به مطالبات مستمر و دغدغه‌های ورزشی ساکنان محله بود؛ چرا که این مجموعه ورزشی بر پایه نیازسنجی‌های محلی و با هدف تکریم خواست شهروندان به مرحله اجرا رسید تا نشان‌دهنده اولویت‌بخشی به مشارکت عمومی در توسعه فضاهای شهری باشد.

کد خبر 1038907
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha