دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
۰ نفر

جشنواره تئاتر شهر پس از یک وقفه هشت‌ساله بار دیگر برگزار می‌شود تا امکان نمایش زنده برای همه خانواده‌ها وجود داشته باشد، حتی خانواده‌هایی که توان اقتصادی را ندارند، می‌شوند.

جشنواره تئاتر شهر

همشهری - سعیده مرادی: این جشنواره که هفتمین دوره‌اش خواهد بود، با شعار «تهران». بازخوانی یک هویت اصیل» از ۲۷ آذر تا ۴ دی ماه برگزار می‌شود و ویژه‌ای بر فرهنگی، تاریخی و پایتختی اجتماعی خواهد داشت.

احیای جشنواره تئاتر «شهر» پس از ۸سال وقفه

موضوعی برای شهر تهران
محمد خراسانی‌زاده، معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری: موضوع جشنواره، شهر تهران و هدف از اجرای آن، توسعه و ایجاد امکان نمایش زندگی برای خانواده‌هایی است که امکان خرید بلیت وجود ندارد. اثر ۱۲۲۹ در بخش‌های مختلف شامل صحنه‌های، کودک و نوجوان، انواع مختلف اجرایی، نمایشنامه‌نویسی، عکس و پوستر به این جشنواره رسیده است که حتی از برخی جشنواره‌های با موضوع آزاد نیز بیشتر است. اجراهای جشنواره تئاتر شهر به‌صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرند.

ایجاد جریانی در تئاتر تهران
امین اشرفی، دبیر جشنواره: ۲ جایزه ویژه در صحنه‌های پیش‌بینی شده است که به داوران، امکان اجرای عمومی در تماشاخانه‌ها می‌شود. جشنواره احیای گام اول بود. استمرار آن نیازمند سیاست گذاری روشن، حمایت از مدیریت شهری و همراهی هنرمندان و رسانه هاست. هدف این است که جشنواره به یک جریان در تئاتر شهری تهران تبدیل شود. مخاطبان می‌توانند از طریق سامانه‌های فروش بلیت برای رزرو بلیت اقدام کنند.

نمایش در ۲مجموعه
میلاد نیک‌آبادی، مدیر بخش تئاتر صحنه‌های:برای جشنواره ۳۲۰متن در مرحله اول حضور داشتند. در ادامه ۶۸ اثر انتخاب شد و ۴۶ اثر به بازبینی رسید. درنهایت ۱۴نمایش به بخش اصلی صحنه‌های راه پیدا کرد. هرنمایش با ۲ اجرا در تماشاخانه ایرانشهر و خانه هنرمندان ایران روی صحنه می‌رود.

کد خبر 1002612
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردار

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha