آشپزی توصیهها و آداب
-
این غذا بختتان را باز میکند
همه کهنهها و قدیمیها که دورریختنی نیست، بعضی قدیمیها خیلی هم نو هستند، یعنی هر سال از سال قبل تازهترند و از روز قبل نوتر.
-
ماهیخورها بیشتر توجه کنند | محبوبترین غذای ژاپنیها را با این روش درست کنید
گاهی در رستورانهای چینی سوشی سرو میشود؛ در صورتی که این غذای سنتی ژاپنیهاست و همچنین جزء محبوبترین غذاهایی است که در منوی غذای ژاپنیها به چشم میخورد.
-
روش تهیه غذایی اصیل ایرانی که پر از خاصیت است
مرغ ترش به خورش شمالی معروف است ولی اراکیها هم مرغ ترش دارند که با ربانار مزهدار میشود.
-
آشی برای درمان کمخونی و تقویت دستگاه گوارش | این آش را سرد بخورید خواصاش بیشتر است
تمام مزه آش به گرم خوردنش است اما این، استثنا هم دارد. این آش در سبزوار، سرد سرو میشود و بسیار مقوی و فوقالعاده است.
-
آبِ این گوشت سبز است
اگر دلتان یک آبگوشت جدید و خوشرنگ میخواهد حتما این نوع را امتحان کنید. یک آبگوشت خوشمزه و مقوی که آنقدر انرژی دارد که برای یک تفریح درست و حسابی آمادهتان کند.
-
این مافین را میتوانید در مایکروفر درست کنید
اکثر ما مافین را کیکی لقمهای شبیه به کیک یزدیهای خودمان و البته با طعمهای مختلف میشناسیم.
-
این ساندویچ مرغ اصلا معمولی نیست
اگر از طرفداران ساندویچ مرغ برای مسافرت هستید ولی از ساندویچهای معمولی فیله مرغ خسته شدید، ساندویچ مرغ را چرخ کرده و با سس سیر امتحان کنید.
-
طرز تهیه مرغ شکمپر شمالی در فر و بدون فر | فوت و فن خوشمزهتر شدن این غذای مجلسی
مرغ شکم یک غذای مجلسی و بسیار خوش طعم شمالی است که طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب طرز تهیه مرغ شکمپر شمالی در فر و بدون فر را آموزش دادهایم.
-
طرز تهیه مربای ازگیل شمالی ؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل | شمالیها به این مربا انبو میگویند
مربای ازگیل یکی از مرباهای خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید.
-
معروفترین غذای فرانسوی را خودتان در خانه درست کنید
یکی از معروفترین غذاهای فرانسویها استیک است. اما اگر اهل خوردن گوشت قرمز نیستید ولی از خوردن گوشت تکهای لذت میبرید، استیک مرغ را امتحان کنید.
-
این مواد غذایی شفابخش، معجزه میکنند
سبزیجات و میوهها و کلا گیاهان آنقدر مفید هستند که هر چه درباره آنها گفته شود، کم است. با هر شکل و جثهای که دارند، خاصیتشان آنقدر زیاد است که برای بعضیهایشان حتی میتوان کتاب نوشت.
-
شوری قورمه سبزی را چگونه از بین ببریم؟ | ۶ ترفند ساده برای رفع شوری قورمه سبزی
شور شدن غذا یکی از مشکلات رایج در آشپزی است که در بسیاری از موارد میتوان آن را برطرف کرد، تنها باید با ترفندها و روشهای رفع شوری آن غذا آشنایی داشت.
-
راهحلی برای تنوع میز غذای شما | چگونه یک خورش کدوی خیلی خاص درست کنیم؟
شاید تا امروز خورش کدویتان خیلی ساده و معمولی بوده ولی حالا و بعد از آموزش گل روی کدو، دیگر بهانهای برای ساده بودن میز غذایتان ندارید.
-
با این غذا خوش اخلاق میشوید | یک پیشنهاد خوشمزه برای آنهایی که از غذاهای کلیشهای خسته شدهاند
حالا که میخواهی در راه عید جانفشانی کنی، از من به تو نصیحت، کاری نکن که هم سلامتیت از دست بره، هم اخلاق خوشت. حتما میپرسی که اینا چه ربطی به سلامتی و اخلاق داره؟
-
نگهداری لیمو ترش در فریزر | آسانترین شیوه تازه نگه داشتن لیموترش برای طولانی مدت
اگر میخواهید لیمو ترش برای مدت طولانی به صورت تازه نگهداری کنید، نکاتی را که درباره نحوه نگهداری لیمو ترش و آب لیمو ترش گفتهایم را به کار بگیرید.
-
یک غذای باستانی ایرانی که همه مردم دنیا عاشقش هستند
جا افتاده است؛ درست مثل خورش که جا افتادهاش خیلی خوشمزه است و خیلیها دنبال فوت و فن جا افتادنش هستند.
-
با آشپزهای معروف دنیا و غذاهای معروفشان آشنا شویم | آشپزی با چاشنی خنده و خلاقیت
پائولا در یک خانواده معمولی در شهر آلبانی واقع در ایالت جورجیا به دنیا آمد و دوران مدرسه را با نمرههای درخشان به پایان رساند اما مانند خیلی از همسن و سالانش از آشپزی فراری نبود و ساعتهای زیادی همراه با مادربزرگش آشپزی میکرد. او دستورهای آشپزی مادربزرگ را یاد میگرفت و به خاطر میسپرد.
-
طرز پخت سنتی ترین غذای مردم ارمنستان
دلمه برگ مو یکی از سنتیترین غذاهای ارمنستان است که اصولا در شب ژانویه و میهمانیهای رسمی سرو میشود. در بیشتر اوقات همراه با دلمه، سبزیپلو با ماهی شیر یا قزلآلا هم سرو میشود.
-
با این سوپ پوکی استخوان را درمان کنید
اگر به فهرست مواد غذایی مناسب برای رفع یا جلوگیری از پوکی استخوان نگاهی بیندازید، لبنیات، تخم خرفه، آووکادو، آب قلم و برگ کلم را درصدر آنها میبینید.
-
نحوه خشک کردن گوجه سبز | خواص شگفتانگیز گوجه سبز ؛ چطور گوجه سبز را نگهداری کنیم؟
شما میتوانید گوجه سبز خشک شده را در بسیاری از خورشها و غذاهای خود بهکار ببرید تا غذای شما یک مزه ترش و جذابی بگیرد.
-
با این خورش، کبد چرب و چربی خونتان را درمان کنید
اگر با غذاهای ترشمزه میانه خوبی دارید، خورش سماق تبریزیها را امتحان کنید.
-
این غذا را کسانی درست کنند که کم اشتها هستند
دلمهها یک دسته از غذاهای ایرانی هستند که روش تهیه تقریبا همسانی دارند. در مطالب قبل چند نوع آن را با شما به اشتراک گذاشتیم، حالا یکی دیگر از همین کادوها با بستهبندی گیاهی.
-
چگونه با پیازچه یک سبد گل درست کنیم؟
پیازچه از جمله اجزاء سبزی خوردن است که معمولا" لا به لای سبزیها گم میشود یا اگر خانم خانه خیلی با سلیقه باشد دو طرف ساقه آن را ریش ریش کرده و کنار سبزی ها می گذارد.
-
با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید
تارت، انواع و اقسام دارد. شما میتوانید با میوههای مختلف فصل، تارت آن میوه را درست کنید ولی علاوه بر میوههای فصل، خرما هم برای درست کردن تارت مناسب است.
-
نمیخواهید به طرفداران غذاهای فرانسوی بپیوندید؟
زندگیاش به آشپزی وصله خورده است. سال ۱۹۷۹ برای تحصیل به خارج از کشور سفر کرد و همزمان کار در کافیشاپ هتل و رستورانی فرانسوی را تجربه کرد. سرآشپز بداخلاقی که آشپزی ماهرانه را یادش داد یک مرد دورگه سوئیسی و فرانسوی بود و در کار با کسی شوخی نداشت.
-
فوت و فن آشپزی با مایکروفر
این روزها وسایل متنوعی در زمینه لوازم خانگی تولید و روانه بازارها شده و بسیاری از خانوادهها نیز به خریدن و داشتن آنها در منازل و به ویژه آشپزخانههایشان علاقهمند هستند و داشتن آنها را جزو ملزومات زندگی خود می دانند.
-
روش درست نگهداری نان داغ | چه کار کنیم نان دیرتر کپک بزند؟
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسههای پلاستیکی سبب تولید حرارت میشود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسههای پلاستیکی قرار ندهید.
-
خوراک سبزیهای فصل با کرفس
گاهی دوست داریم یک وعده نسبتا سبک و بدون گوشت را جایگزین وعدههای سنگین روزانه کنیم در اینجا پیشنها میشود خوراک سبزیهای فصل با کرفس گزینه بدی نباشد.
-
نفخ حبوبات را چگونه بگیریم | روش صحیح و زمان خیساندن حبوبات
بعضی افراد به دلیل نفخی که حبوبات دارند نمیتوانند از این مواد استفاده کنند؛ روشی برای گرفتن نفخ حبوبات وجود دارد که همان خیس کردن آنها پیش از پختن هست. در ادامه در مورد نحوه خیساندن حبوبات صحبت خواهیم کرد.
-
پاته سیب زمینی به روش روسی
چندین سال است که مردم برای تنوع بخشیدن به نوع غذاهای مصرفی علی رغم علاقه به غذاهای ایرانی، سراغ غذاهای غیر ایرانی و به اصطلح فرنگی نیز می روند که برخی از آنها واقعا خوشمزه هستند.