اتحادیه رستوران‌داران تهران از دخالت معاونت گردشگری در این صنف انتقاد کرده گفت: رئیس‌جمهور می‌گوید دولت باید کوچک شود اما همچنان دولتی‌ها دست‌بردار نیستند.

رستوران

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، رئیس اتحادیه رستوران و چلوکبابی تهران در حاشیه هفتمین نمایشگاه هورکا ایران (هتل، رستوران، کافه و کترینگ) از ۴ تا ۷ آذر ۱۴۰۴ در شهر آفتاب، با انتقاد از دخالت نهاد گردشگری در امور ۳۵۰۰ واحد صنفی رستوران‌داری، گفت: دولت باید کوچک شود؛ گردشگری در حوزه ما چه کار دارد؟ این واحدها خودشان گردشگری هستند و برندهای برتر ما گردشگران را جذب می‌کنند؛ دو سال مذاکره کردیم اما اقدامی نکردند، مردم باید تصمیم بگیرند.

فهمیده بر نقش اتاق اصناف و اتحادیه‌ها تأکید کرد و گفت: تا اتاق تهران فعال است، نباید نهادهای دولتی دخالت کنند.

وی ضمن انتقاد گفت: گردشگری حتی سرویس بهداشتی بین تهران-قم یا نمازخانه در راه شمال ندارد؛ کارشان مشخص است، اما لوح تقدیر به برندهای ما می‌دهند ما کسی نیستیم، آن‌ها به ما لوح بدهند.

رئیس اتحادیه پیشنهاد داد: با کارشناسان اتاق و اتحادیه بنشینیم و مسئله گردشگری را حل کنیم.

وی افزود: انشالله تکلیف با گردشگری روشن شود؛ ما در خدمتشان هستیم و اگر انتقاد تند کردم، اما ارادت دارم.

این رویداد با حضور ۱۸۰ برند، در نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود فرصتی برای دفاع از حقوق صنفی و آموزش است.

کد خبر 997209

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 0
    خخخخخ پس چرا ترسید آخرش