پس از ماه‌ها اداره فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با سرپرست، سرانجام مجمع انتخاباتی این فدراسیون امروز (شنبه) در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد و مجید تلخابی با کسب ۲۸ رأی از مجموع ۵۰ رأی مأخوذه به عنوان رئیس جدید فدراسیون برای مدت 4سال انتخاب شد.

پرورش اندام

همشهری آنلاین_ این انتخابات که به ریاست سید شروین اسبقیان، معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، پس از برگزاری دور دوم میان مجید تلخابی و مجتبی ملکی به سرانجام رسید؛ ملکی نیز در نهایت ۲۲ رأی اعضای مجمع را به خود اختصاص داد.

انتخابات فدراسیون بدنسازی قرار بود در تیرماه برگزار شود اما در حالی که همه چیز برای برگزاری آماده بود، تنها چند ساعت مانده به آغاز مجمع، لغو شد. پس از آن سرپرست فدراسیون تغییر کرد و روند انتخابات وارد مرحله جدیدی شد.

در نهایت صلاحیت ۱۵نفر برای حضور در انتخابات تأیید شد. یکی از حاشیه‌های مهم مجمع، موضوع عدم حضور عبدالمهدی نصیرزاده بود؛ در حالی که شب پیش از انتخابات شایعاتی درباره دریافت مجوز حضور او در مجمع منتشر شد، اما صبح امروز نام او در فهرست نهایی وزارت ورزش قرار نگرفت و اجازه شرکت در رأی‌گیری را پیدا نکرد.

گفته می‌شود نصیرزاده قصد دارد از وزارت ورزش، نسبت به عدم حضورش در انتخابات از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کند. سال‌های اخیر چندین انتخابات فدراسیون‌های ورزشی با شکایت مشابه و رأی دیوان عدالت اداری ابطال شده و منجر به بازگشت فدراسیون‌ها به دوره سرپرستی شده است.

کد خبر 987049

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha