بلوار کوهسار، یکی ازمعابر پرتردد غرب تهران به واسطه عبور خودروها برای رسیدن به جاده کن، سولقان و امامزاده داوود است. اما در بخش هایی از این خیابان گاه ترافیک زیادی شکل می گرفت تا اینکه اجرای طرحی عمرانی در آن شروع شد تا مشکل ۴۰ ساله رفع شود.

کوهسار

همشهری آنلاین - برای رفع مشکل ۴۰ ساله، بلوار کوهسار طرح تعریض پیش بینی شده اما برخی املاک در مسیر اجرا قرار داشتند. محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۵ در این باره گفت: معضل ترافیکی ۴۰ ساله در بلوار کوهسار، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی ساکنان و رانندگان این محدوده بوده، اما با اجرای عملیات تعریض در مسیر شمال به جنوب این بلوار، از خیابان حاج شعبانعلی تا کلانتری قدیم، مشکلات به‌طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

وی افزود: طول این مسیر حدود ۱۱۲ متر است و با انجام عملیات آزادسازی، ۴ متر به عرض آن افزوده شده است. این افزایش عرض، تأثیر مستقیمی بر کاهش حجم ترافیک و تسهیل تردد خودروها در این محدوده خواهد داشت.

‎پوریافر با اشاره به روند تملک املاک تجاری در مسیر افزود : در راستای اجرای این پروژه، دو پلاک اصلی با توافق مالکان تملک، تخریب و آزادسازی شد. همچنین مراحل تملک باقی‌مانده پلاک‌ها در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ماه آینده این فرآیند تکمیل شود.

‎شهردار منطقه ۵ تاکید کرد: توسعه و بهسازی معابر شهری یکی از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه ۵ است و این پروژه نیز در راستای ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و کاهش آلودگی و اتلاف وقت در ترافیک انجام شده است.

کد خبر 978394
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha