چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۴
۰ نفر

رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران گفت: عملیات مقاوم سازی حدود ۶۰ واحد در مناطق ۱، ۲ و ۱۷ آغاز شده و ما پیگیر هستیم که تا مرداد سال آینده تکمیل شود.

منطقه چهار جنگ

همشهری: علی اصغر کمالی‌زاده، رئیس سازمان نوسازی، در گفت‌وگو با همشهری درباره روند بازسازی و نوسازی واحدهای آسیب‌دیده از جنگ، به تشریح اقدامات انجام‌شده و مراحل پیشرفت پروژه‌ها پرداخت. او با اشاره به دستور شهرداری تهران، جناب دکتر ساسانی، اعلام کرد که واحدهایی که نیاز به تعمیر و مقاوم‌سازی داشتند، به سازمان نوسازی محول شده‌اند.

کمالی‌زاده گفت: «پس از عارضه‌سنجی و ارزیابی دقیق، حدود ۶۰ واحد در مناطق ۱، ۲ و ۱۷ شناسایی شدند که نیازمند مقاوم‌سازی هستند. عملیات اجرایی برای این ۶۰ واحد آغاز شده و ما پیگیر هستیم که ان‌شاءالله تا مرداد سال آینده تمام این واحدها را به تدریج به مردم شریف تحویل دهیم.»

او درباره وضعیت پروژه‌ها در مناطق مختلف توضیح داد: «در منطقه ۲، عملیات اجرایی ساختمان کوی اساتید تقریباً دو هفته است که آغاز شده و حدود ۷۰ کارگر در حال فعالیت هستند. تجهیز کارگاه شامل نصب آسانسورها و داربست‌ها انجام شده و کار در مرحله اجرا قرار دارد. همچنین در منطقه ۱ نیز حدود ۸ واحد و در منطقه ۱۷ چهار واحد دیگر در مرحله تجهیز کار هستند.»

رئیس سازمان نوسازی همچنین به نگرانی‌ها درباره تأمین هزینه‌های پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: «امیدواریم با لطف خداوند، بتوانیم این پروژه‌ها را قبل از سال آینده به اتمام برسانیم. اگر تأمین اعتبار به موقع انجام نشود، ممکن است مشکلاتی برای پیشرفت کار ایجاد شود.»

کمالی‌زاده در پایان به وضعیت ساکنان واحدهای آسیب‌دیده اشاره کرد و افزود: «تمام افرادی که خانه‌هایشان مورد اصابت قرار گرفته و در حال حاضر فاقد مسکن هستند، تعیین تکلیف شده‌اند. ودیعه و اجاره به آنها تعلق گرفته است و این موضوع از طریق شهرداری محترم مناطق پیگیری می‌شود.»

کد خبر 972819
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha