دادستان بهارستان از بازداشت سرپرست کنونی و دهیار سابق روستای ریه به اتهام اخذ رشوه، اعمال نفوذ و سوءاستفاده از موقعیت شغلی خبر داد.

دستگیری  بازداشت

به گزارش همشهری آنلاین، سیدامیر احمدی از بازداشت سرپرست کنونی و دهیار سابق روستای ریه به اتهام اخذ رشوه، اعمال نفوذ و سوءاستفاده از موقعیت شغلی خبر داد.

احمدی در ادامه اظهار داشت: پس از دریافت گزارش‌های مردمی و مستندات واصله از پلیس امنیت شهرستان و انجام تحقیقات تکمیلی، دستور جلب سرپرست دهیاری و دهیار سابق ریه صادر شد.

وی افزود: اتهامات مطرح شده شامل اخذ رشوه، اعمال نفوذ، سوءاستفاده از مقام و موقعیت شغلی و وساطت در ارتشاء است.

دادستان بهارستان تصریح کرد: متهمان پس از تفهیم اتهام و صدور قرار تأمین متناسب، بازداشت و روانه زندان شدند و در حال حاضر، پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد.

کد خبر 970133
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار جامعه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha