تحلیلگران سیتی‌(شرکت چندملیتی خدمات مالی و بانکی آمریکایی) بر این باورند که قیمت هر اونس طلا در سه ماهه سوم سال جاری میلادی، در حوالی ۳۱۰۰ تا ۳۵۰۰ دلار تثبیت خواهد شد.

شمش طلا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، این بانک به تعدیل قیمت‌ها ناشی از تنش‌زدایی ژئوپلیتیکی در خاورمیانه و بهبود چشم‌انداز رشد اقتصادی جهان به عنوان مولفه‌های تاثیرگذار در این پیش‌بینی اشاره کرده است.

سیتی‌ در یادداشتی درباره قیمت طلا نوشت: ما انتظار داریم که تثبیت قیمتی تداوم داشته باشد و همچنین بر رویکردمان مبنی بر اینکه شاید سقف ثبت‌شده ۳۵۰۰ دلار در اواخر آوریل، تکرار نشود، تاکید داریم.

این بانک یادآور شد : از زمانی که سیتی‌ در گزارش چشم‌انداز سه‌ماهه سوم که اواسط ژوئن منتشر شد، هدفگذاری قیمتی با سررسید سه‌ماهه خود درباره طلا را از ۳۵۰۰ به ۳۳۰۰ دلار کاهش داد، بهای فلز زرد بیش از ۱۰۰ دلار کاهش یافته است و هم‌اکنون نیز زیر هدفگذاری اصلاح‌شده معامله می‌شود.

سیتی‌ انتظار دارد که کسری بازار طلا در طول سه‌ماهه سوم سال به اوج برسد و در نتیجه به گفته این بانک، پس از آن بازار تحت تاثیر کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری، «اساسا» باید تضعیف شود.

به نوشته این بانک، انتظار می‌رود که قیمت هر اونس طلا تا نیمه دوم سال ۲۰۲۶ میلادی به ۲۵۰۰ تا ۲۷۰۰ سقوط کند.

رویترز به نقل از این بانک نوشت: به تولیدکنندگان طلا شدیداً توصیه می‌شود که با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه(شامل خرید بیمه‌نامه) از خود مقابل روند نزولی قیمت‌ها در مقایسه با سطوح کنونی، محافظت کنند.

کد خبر 959651

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نادعلی فتحعلي IR ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۶
    0 0
    قشنگ با شعور ملت بازی میشه یعنی چه کسی مسئول دلار و طلا هست که انقدر مردم رو بلانسبت گیر آورده چقدر میخوای پول دربیاری آخه چی بگم هر چی قیمت بالا بره ارزش پول و مملکت پایین میاد واقعا متاسفم