مجموع نظرات: ۲
شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴
۰ نفر

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از افتتاح تعدادی از ایستگاه‌های خطوط توسعه ای مترو در سال‌جاری خبر داد.

محسن هرمزی

به گزارش همشهری آنلاین، محسن هرمزی با بیان اینکه شروع به ساخت ایستگاه‌های جدید مترو و تکمیل خطوط قدیمی و همچنین توسعه خطوط ۷ و ۲ متروی تهران در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: بر اساس اعلام برنامه‌ریزی های انجام شده، خط ۷ مترو باید به دانشگاه آزاد حصارک و خط ۲ مترو نیز در ادامه توسعه خود به پایانه شرق برسد.

وی با تأکید بر اینکه ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی نیز در مسیر توسعه جنوبی خط ۶ مترو افتتاح خواهد شد، ادامه داد: به امید خدا شاهد ورود واگن‌های جدید مترو به ناوگان حمل‌ و نقل ریلی خواهیم بود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران همچنین با بیان اینکه توسعه ناوگان اتوبوسرانی یکی از اولویت‌ها و اقدامات ویژه در سال‌جاری است، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته تعداد اتوبوس‌های نو به بیش از ۳۰۰۰ اتوبوس افزایش می‌یابد.

کد خبر 936669
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha