مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
۰ نفر

معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۲ با اشاره به اجرای فضای فوقانی آب انبار، آجر فرش و کف سازی فضای زیر زمین و نصب درب و پنجره های عمارت باغ کیهانی از بهره‌برداری این باغ تا اواخر خرداد ماه خبر داد.

باغ کیهانی

به گزارش همشهری آنلاین، سید مصطفی عرفانیان، معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۲گفت: با در نظر گرفتن نیازسنجی‌های انجام شده و با توجه به واقع شدن این عمارت در محدوده گردشگری قلب طهران همچنین بازار تهران، دیوار چینی ضلع غربی عمارت جهت اجرای سقف شیروانی و عملیات کف سازی طبقه همکف و زیرزمین اتمام و نصب درب و پنجره چوبی در حال انجام است.

باغ معیر (باغ کیهانی) از باغ‌های تاریخی محله سنگلج بوده که متعلق به خاندان معیرالممالک است و به دست حسینعلی‌خان معیرالممالک در دوران قاجار به مساحت سیصد هزار مترمربع احداث شد. این باغ در شمال از بازارچه قوام‌الدوله و بازارچه معیر (بازارچه طرخانی امروزی) شروع می‌شد و از جنوب تا خیابان مولوی امتداد می‌یافت که امروز فقط بخشی از این باغ در کوچه کیهانی واقع در بازارچه طرخانی باقی مانده است.

کد خبر 934672
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha