مجموع نظرات: ۰
شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
۰ نفر

نمایشگاه بهاره به مناسبت عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۵ اسفندماه به مدت ۱۰ روز در ضلع جنوبی بوستان بزرگ ولایت برپا شد.

نمایشگاه

به گزارش همشهری آنلاین، حسین اخگر پور، شهردار منطقه ۱۹ تهران اظهار کرد: این نمایشگاه با ۲۵۰ غرفه متنوع، مایحتاج شهروندان از جمله مواد پروتئینی، غذایی، خشکبار، پوشاک و … را ارائه می‌دهد.

وی ادامه داد: این رویداد نه تنها به رونق اقتصادی منطقه کمک می‌کند، بلکه فرصتی برای شهروندان است تا مایحتاج مورد نیاز خود را برای عید نوروز و ماه مبارک رمضان تهیه کنند.

اخگر پور افزود: این نمایشگاه با مجوز شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران و نظارت اداره ساماندهی منطقه برپا شده است که به طور مستمر بر فعالیت غرفه‌ها نظارت خواهند داشت تا کیفیت محصولات و رعایت استانداردها به بهترین شکل ممکن انجام شود.

کد خبر 930767
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهری

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha