معاون اجرایی دیوان محاسبات از رسوب بیش از ۱۹ هزار میلیارد تومان وجوه در سامانه سنیم سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد و این وضعیت را نگران‌کننده دانست.

دیوان محاسبات کشور

احسان ارکانی معاون اجرایی دیوان محاسبات در گفت‌وگو با همشهری آنلاین به وضعیت نگران‌کننده وجوه رسوب شده در سامانه سنیم (مرتبط با سازمان امور مالیاتی کشور) اشاره کرد و گفت: با وجود تاکید دیوان محاسبات کشور بر اجرای کامل ماده ۴۰ قانون محاسبات‌ عمومی (نحوه عمل و روشهای اجرائی در مورد وصول درآمدهای دولت)، رسوب وجوه سامانه سنیم در حسابهای سراسر کشور، امروز ۱۸اسفند، بالغ بر ۱۹ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

وی تصریح کرد: این آمار از عدم اصلاح فرایند مرتبط با تسهیم و توزیع وجوه متعلق به ذینفعان و شهرداری‌های سراسرکشور و عدم اجرای کامل استانداردهای حسابداری بخش عمومی توسط سازمان امور مالیاتی حکایت دارد.

ارکانی گفت: بالاترین رسوب وجوه مذکور مرتبط به شهر و استان تهران می‌باشد.

کد خبر 930747

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مجلس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha