مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، از کمک و همراهی با آتش‌نشانان کرمانی، ‌برای برقراری ایمنی مراسم سالگرد شهادت «سردار سلیمانی» خبر داد.

همکاری آتش‌نشانی تهران با کرمان

همشهری آنلاین: به دنبال درخواست استاندار و شهردار کرمان و دستور شهردار تهران برای کمک به تامین ایمنی مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، قدرت الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران به همراه مدیران عملیاتی این سازمان با حضور در استان کرمان از مسیر های برگزاری این مراسم بازدید و ماشین آلات و خودرو های عملیاتی و تعداد نیروهی مورد نیاز برای برقراری ایمنی مراسم را بررسی کردند.

بر اساس این گزارش، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از مشارکت در برگزاری هرچه بهتر مراسم شهادت «سردار سلیمانی» استقبال کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در گوشه‌ای از ارائه خدمات به زائران عزیز، سهیم باشیم.

محمدی با تأیید بر اهمیت برگزاری باشکوه مراسم شهادت «سردار سلیمانی»، افزود: نیروی انسانی و امکانات موجود رصد شده و نیروها و اقلام مورد نیاز از جمله ماشین‌آلات به کرمان اعزام خواهد شد.

به گفته محمدی و براساس هماهنگی های لازم مقرر شده نیروهای سازمان آتش‌نشانی تهران به مدت ۴ روز با آمادگی کامل در کرمان مستقر باشند.

کد خبر 907908
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha