طی حدود سه هفته گذشته از آغاز جنگ در غزه، مقام‌های غربی، از آمریکایی‌ها گرفته تا برخی دولتمردان اروپایی، سراسیمه خود را به سرزمین‌های اشغالی رساندند تا حمایت و پشتیبانی‌شان را از رژیم‌صهیونیستی اعلام کنند؛ رویکردی که بیش‌از هرچیز از احساس‌خطری ناشی می‌شود که این روزها، کلیت این رژیم را تهدید می‌کند.

علاالدین بروجردی

همشهری‌آنلاین_ گروه سیاسی: برخی دولت‌های غربی و به‌ویژه آمریکا طی روزهای اخیر با سفر به سرزمین‌های اشغالی، ضمن نادیده گرفتن جنایات تل‌آویو و اعلام همبستگی با این رژیم، از هیچ کمکی برای ادامه نسل‌کشی در غزه دریغ نکرده‌اند. از حمایت‌های سیاسی‌ - رسانه‌ای گرفته تا پشتیبانی مالی و تسلیحاتی، همگی از نشانه‌های هراس روزافزون دولت‌های غربی از روند تحولات در سرزمین‌های اشغالی به‌شمار می‌رود.

امنیت از دست رفته صهیونیست‌ها

معاون پیشین وزارت امورخارجه در گفت‌وگو با همشهری‌آنلاین با بیان اینکه ضربه «طوفان‌الاقصی» به رژیم صهیونیستی آنقدر مهلک بود که حامیان غربی این رژیم نامشروع را به‌وحشت انداخته‌است، اظهارکرد: این روزها مقام‌های ارشد آمریکایی و اروپایی راهی سرزمین‌های اشغالی هستند تا به مقام‌های این رژیم اطمینان دهند همچنان به حمایت‌های خود ادامه خواهند داد.

علاءالدین بروجردی با اشاره به اینکه برای بررسی چرایی سفرهای سراسیمه مقام‌های غربی به فلسطین‌اشغالی باید روند تحولات در سرزمین‌های اشغالی طی دهه‌های اخیر را مورد بررسی قرار داد، افزود: از ابتدای پیدایش رژیم غاصب و غیرقانونی صهیونیستی و تحمیل آن به این منطقه حساس از جهان‌اسلام، «امنیت» محور اصلی شکل‌گیری، قوام و استمرار این رژیم بوده‌است.

وی عنوان‌کرد: در واقع رژیم‌صهیونیستی با اتکا به امنیت و قدرتی که بخش مهمی از آن با رعب و وحشت ایجاد شده و محصول حمایت‌های بی‌دریغ غرب بوده، توانسته وجود نامشروع خود را به منطقه تحمیل و طی دهه‌ها، سرزمین‌های اسلامی بیشتری را غصب کند.

تصویری که رنگ باخت

رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس دهم گفت: صهیونیست‌ها همچنین طی این سال‌ها توانسته بودند این‌گونه القا کنند که یکی از قدرتمندترین ارتش‌های جهان را دارند، شکست‌ناپذیرند و هیچ گروه و دولتی در منطقه یارای هماوردی با آنان را ندارد.

بروجردی افزود: چنین تصویری، که دولت انگلیس نقشی محوری در ایجاد آن داشت، پس‌از گذشت حدود نیم‌قرن از تشکیل رژیم‌صهیونیستی، به‌دنبال پیروزی انقلاب‌اسلامی دچار دگرگونی شد شکل‌گیری جبهه‌های نوین مقاومت، ازجمله در جنوب لبنان و دیگر سرزمین‌های اشغالی، نوید تحولات تازه در این عرصه بود که نمودهای آن را در پیروزی جبهه‌مقاومت در سال ۲۰۰۰ و آزادسازی جنوب لبنان از اشغال صهیونیست‌ها شاهد بودیم.

وی ادامه‌داد: این روند در سال‌های بعد نیز ادامه یافت تا «امنیت» به‌عنوان محور اصلی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی دچار فرسایش قابل‌توجهی شد و میلیون‌ها صهیونیست را که از سراسر دنیا به سرزمین‌های اشغالی آورده شده بودند، به هراس انداخت.

نشانه‌های تحولات بی‌سابقه

این کارشناس ارشد مسائل بین‌الملل عنوان‌کرد: «طوفان‌الاقصی» ضربه سهمگین دیگری به پیکره امنیتی رژیم‌ غاصب صهیونیستی بود و نشان داد ارکان این رژیم دچار فرسایش بی‌سابقه‌ای شده‌ و عملا موجودیت آن آسیب بسیاری دیده‌است که به تعبیر مقام‌معظم‌رهبری، قابل ترمیم هم نخواهد بود.

بروجردی تصریح‌کرد: همه کارشناسان و تحلیلگران اتفاق‌نظر دارند که «طوفان‌الاقصی» پدیده‌ای متفاوت از آنچه پیش‌از این شاهدش بودیم، محسوب می‌شود. «درهم‌ریختگی ساختارهای سیاسی رژیم‌صهیونیستی»، «وارد آمدن ضربات کاری بر پیکره نظامی - امنیتی این رژیم» و «تعداد بی‌سابقه کشته‌ها و اسرای رژیم‌صهیونیستی»، همگی از نشانه‌های تحولات بی‌سابقه در سرزمین‌های اشغالی حکایت دارد.

واهمه بی‌سابقه غرب

معاون پیشین وزارت امورخارجه اظهارکرد: واهمه بی‌سابقه آمریکا و برخی دولت‌های اروپایی، مانند انگلیس، فرانسه و آلمان، از فروپاشی کامل و اضمحلال رژیم‌صهیونیستی، آنان را به‌سوی حمایت بی‌قید و شرط از این رژیم جنایتکار واداشته‌است؛ رویکردی که چراغ‌سبز ضمنی به استمرار جنایت و نسل‌کشی در سرزمین‌های اشغالی به‌شمار می‌رود.

بروجردی اضافه‌کرد: خروجی این مصاف نابرابر به سود جبهه مقاومت فلسطینی خواهد بود و با وجود اینکه غربی‌ها درحمایت از رژیم‌صهیونیستی همه ادعاهای حقوق‌بشری خود را نادیده گرفتند و بر جنایت‌های مستمر این رژیم چشم بستند، اما نمی‌توانند صهیونیست‌ها را از لبه پرتگاه نجات دهند.

کد خبر 801754

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha