همشهری آنلاین: درست کردن این شیرینی اگرچه به نظر آسان میرسد ولی قلقهای خاص خودش را دارد که اگر آنها را رعایت نکنیم در درست کردن این شیرینی با مشکل مواجه میشویم.
مواد لازم
۷۵ گرم معادل یک استکان آرد
۷۵ گرم پودر نشاسته
۴ عدد تخم مرغ
یک استکان ماست پرچرب
۳ ق س گلاب
به مقدار لازم روغن
۱. پودر نشاسته را در کاسهای ریخته، گلاب را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. حالا ماست را بریزید و به هم زدن ادامه دهید پس از آن تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و اینبار با همزن خوب بزنید.
۲. آرد را الک کرده و کمکم به مخلوط اضافه کنید و خوب بزنید، مایه شیرینی را از صافی عبور دهید تا یکدست شود.
کاسهای فلزی را تا نیمه از روغن مخصوص پر کرده و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود سپس قالبهای شیرینیپزی را در روغن داغ قرار دهید تا نیمه داغ شوند.
۳. حالا دو سوم قطر قالب را آرام در مایه فرو برده و بلافاصله داخل روغن بگذارید و کمی تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود. با استفاده از چنگال شیرینی را در روغن برگردانید تا به طور یکنواخت طلایی شود.
۴. بعد از اینکه شیرینی طلایی شد، آن را به سرعت از روغن بیرون آورده و در صافی قرار دهید و مقداری پودر قند و پودر پسته روی شیرینیها بپاشید.
فوتوفن
قالب را به اندازهای در مایه فرو کنید که مایه تا لبه قالب را در برگرفته و روی قالب را نگیرد
یهجور دیگه
برای معطر شدن پودر قند میتوانید به آن کمی هل کوبیده هم اضافه کرده و همراه با پودر پسته روی شیرینی بپاشید.
نظر شما