همشهری آنلاین: درست کردن این پیراشکی شاید به نظر سخت برسد ولی یکی، دو بار تمرین کنید حتما موفق میشوید. اگر طرفدار غذاهای گوشتی هستید، به امتحانش میارزد.
مواد لازم برای ۱ تا ۲ نفر
۱۸۰ گرم فیله یا راسته گوساله
۵ ق س روغن مایع مخصوص سرخ کردن
یک ق س سس خردل
یک ق س پودر فلفل سیاه
۱۰۰ گرم اسفناج بخارپز شده
۱۰۰ گرم پنیر کبابی (رنده شده)
۲ ق س کنجد خام
یک عدد سوسیس آلمانی (ریز خرد شود)
۵۰ گرم قارچ (ریز خرد شود)
یک عدد پیاز متوسط (خرد شود)
یک عدد تخممرغ (زده شود)
۳ عدد پنیر ورقهای
به مقدار لازم نمک، فلفل قرمز، جوز هندی و پودر سیر، روغن زیتون و پودر سوخاری
۱. گوشت فیله گوساله را روی تخته آشپزخانه بین دو تکه پلاستیک (کیسه فریزر) قرار داده و با ضربات استیککوب آن را پهن کنید. سپس با روغن زیتون، سس خردل و فلفل سیاه گوشت کوبیده شده را مزهدار کنید.
۲. در تابهای مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید، سپس اسفناج بخارپز شده را اضافه کرده و حرارت دهید. قارچ خرد شده را هم به این مخلوط بیفزایید و با ادویهها مزهدار کنید. در پایان کنجد را هم اضافه کنید.
۳. گوشت را داخل کاسه سوپخوری که چرب شده پهن کنید، به طوری که لبههای آن از کاسه بیرون بزند. سپس به ترتیب سوسیس، پنیر ورقهای، قارچ، اسفناج و پیاز را به صورت لایهلایه داخل گوشت بریزید. لایه آخر هم پنیر کبابی رنده شده است. لبههای گوشت را برگردانده و با دست محکم روی مواد فشار دهید و همانطور که در کاسه سوپخوری قرار دارد مدت پنج دقیقه آن را داخل فریزر بگذارید.
۴. بعد از گذشت پنج دقیقه گوشت را از کاسه بیرون آورده، سپس تخممرغ را با قلممو روی سطح گوشت بمالید.
پودر سوخاری، فلفل و مقداری جوز هندی را در کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس گوشت با روکش تخممرغ را به پودر آغشته کنید و مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس مدت هشت دقیقه در روغن زیاد سوخاری کنید تا قهوهای رنگ شود.
از کجا بخریم؟
پنیر هالومی یا پنیر کبابی را میتوانید از سوپرمارکتهای بزرگ خریداری کنید. این پنیر کمی سفتتر از پنیر سفید معمولی است.
نظر شما