منصوره اتحادیه در گفت و گو با همشهری درباره تنوع رنگ در غذاها و آشپزی ایرانی از دوره ناصری تا به امروز سخن گفت

اتحاد

گزارش: نصیبه سجادی

تصویر: امیر حمیدی نوید

تدوین: عاطفه حسین زاده

کد خبر 727504

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۲۰:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۱
    1 2
    نمیدانم. برنج چه زمانی وارد سفره ایرانیها شد. فقط با قیمتهای امروزی ، برنج در حال محو شدن از سفره ایرانیها ست. به نظرم به زودی باید با یک لنگ و نان خشک گذران عمر کنیم.