استاد حوزه علمیه قم با اشاره به مواضع تفرقه افکنانه مولوی عبدالحمید ‌و تحریک برخی افراد به آشوب و ناامنی گفت:‌ شما مردم را دعوت به رفراندوم می‌کنید و با تریبونی که به واسطه جمهوری اسلامی کسب کرده‌اید حرف‌های نابجا می‌زنید.

مولوی عبدالحمید

به گزارش همشهری آنلای، قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی همزمان با شام رحلت بانوی کرامت در آیین شمع گردانی خدام، در شبستان امام خمینی(ره) اظهار کرد: در مورد زیارت حضرت معصومه(س) تعبیر «عارفا بحقها» آمده و گفته شده است هر کسی حضرت را اینگونه زیارت کند بهشت بر او واجب می شود.

وی افزود: حضرت معصومه(س) یک امامزاده معمولی نیست چرا که حضرت فضایلی دارد که هم کم نظیر و هم بی نظیر است.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: سفارش زیارت این بانوی کرامت از سوی چهار امام معصوم توصیه شده و برکات بسیاری از وجود این بانو در شهر مقدس قم به وجود آمده است.

رفیعی تاکید کرد: می توان گفت حضرت معصومه(س) بعد از امام رضا(ع)، افضل فرزندان امام کاظم (ع) است.

وی یادآور شد: مرحوم ملاصدرا هر زمان با مشکل علمی مواجه می‌شد به بارگاه بانوی کرامت مراجعه و مشکلات علمی خود را مرتفع می‌کرد.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی در ادامه گفت: بسیاری از مراجع بزرگ برای نگارش کتاب‌های خود از حضرت معصومه(س) استمداد می‌کردند.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار داشت: در کتاب «دارالسلام» مرحوم نوری افاضات و برکات این بانوی بزرگوار نگارش شده که دارای نکات مهمی است.

وی تاکید کرد: بیشترین کسانی که کرامات حضرت معصومه(س) را نقل نموده‌اند مراجع و علمای عظیم‌الشان هستند.

رفیعی خاطرنشان کرد: ظرف معرفتی انسان می تواند کوچک و بزرگ باشد و هر کسی به اندازه ظرف خود می تواند نسبت به این بانوی بزرگوار معرفت کسب کند.

وی کرد: به فرموده حضرت علی(ع) اگر 5 معرفت و خصلت در زندگی انسان وجود داشته باشد دیگر راهی به سوی جهنم وجود نخواهد داشت و انسان مستقیم به سمت بهشت خواهد رفت.

رفیعی تاکید کرد: بر اساس فرموده حضرت علی(ع)، معرفت نسبت به خداوند و اطاعت از خداوند، معرفت نسبت به شیطان، معرفت نسبت به حق و تبعیت از حق، معرفت نسبت به باطل و دوری از آن، شناخت نسبت به دنیا و معرفت نسبت به آخرت معارفی است که باید به درستی کسب شود.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: اساس تمامی اعتقادات ما توحید و آشنایی با خداوند است.

وی افزود: اگر عقاید انسان درست شود اعمال نیز درست خواهد شد و متاسفانه در جامعه روی اعتقادات کم‌کاری شده و تقویت عقاید مورد غفلت واقع شده است.

رفیعی یادآور شد: شیطان آنقدر انسان را وسوسه می کند که متاسفانه عده ای جوانان را به سلاخی می کشند و زن و بچه مردم را به رگبار می بندند و فکر می‌کنند با این کارهای جنایت‌کارانه به سمت بهشت خواهد رفت.

وی در ادامه گفت: متاسفانه در جامعه عده‌ای حق را می شناسند اما تبعیت نمی‌کنند در حالی‌که بزرگترین لعنت قرآن بر کسانی است که حق را می‌شناسند اما کتمان می‌کنند.

رفیعی تاکید کرد: طبق روایت اگر انسان یک کلمه‌ای بگوید که باعث قتل انسان دیگری شود در ریخته شدن خون آن شخص بی‌گناه شریک است. متأسفانه شاهدیم عده‌ای در خصوص شهادت طلبه‌ای در زاهدان و پسر بچه‌ای که در شاهچراغ به شهادت رسید سکوت کرده‌اند.

رفیعی با اشاره به مواضع تفرقه‌افکنانه مولوی عبدالحمید در سیستان و بلوچستان و تحریک برخی افراد در ایجاد آشوب و ناامنی خاطرنشان کرد: آقای عبدالحمید شما مردم را دعوت به رفراندوم می‌کنید و با تریبونی که به واسطه جمهوری اسلامی کسب کرده‌اید حرف‌های نابجا می‌زنید در حالی‌که می‌دانید سخنان شما منطبق با واقعیت نیست.

سخنران آستان حضرت فاطمه معصومه(س) یادآور شد: باید مواظب اختلاف‌افکنی دشمنان باشیم چرا که افتخار ایران به وحدت اقوام مختلف است و اگر اتفاقی برای ایران بیفتد دشمنان به هیچکس رحم نخواهند کرد.

کد خبر 718075

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 49
  • نظرات غیرقابل انتشار: 23
  • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
    حرف بدی نزده ... رفراندم در قانون اساسی هم هست...چرا اینقدر قنانون گریزی
    • تهرانی IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
      آقای عبدالحمید! در کشوری غربی با آن همه فراخوان و حمایت و تبلیغ گسترده فقط ۵۰هزار نفر تجزیه طلب تا همجنسگرا و.. ( از جمعیت ۳میلیون نفری ایرانیان مقیم اروپا) علیه جمهوری اسلامی در برلین جمع شدند. یعنی کمتر از ۲درصد! رفراندوم از این واضح تر؟؟! ... #ایران_قوی
    • مجید IR ۰۶:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
      19 62
      میشه بگی کجای قانون اساسی
  • IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
    فقط حداقلی ها از رفراندم میترسن ... شما که میگید معترضین ۲۰۰ نفر هستند
  • IR ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
    کلمه رفراندوم اینقدر خطرناک است
  • شهروند IR ۲۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
    31 99
    دشمنان،خوابهابسیاربدبرای تجزیه ایران عزیزتوسط دست به سینهای داخلی وخائنین،اگرقاطعانه درمقابل خواستهای دشمنان ایستادگی نشود،از سوریه بدترخواهیم شد،.
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۵
    چرا اینقدر از رفراندوم میترسید؟؟ ازاین میترسید مردم رای به رفتن شما بدهند؟
  • IR ۰۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
    می گوید ناظران بین المللی حتی نمی گوید ناظران گروه های سیاسی و ناظران خودم.میخواهد پای دشمن را باز کند
  • علی IR ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
    139 8
    مگه حرف بدی گفته.خوب رفراندوم برگزارکنید.مگه نمیگیم ما الگوی واقعیه اسلامیم.درعمل نشان بدهید