ترکیب بادمجان، پنیر و گوجه یک ترکیب مدیترانه‌ای و فوق العاده است؛ حال اگر به شکل پیتزا درست شود که دیگر حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد.

پيتزاي بادمجان - جوليا

به گزارش همشهری آنلاین، لقمه‌های کوچک پیتزای بادمجان یک دستور غذای محبوب جولیا پاول است. این آشپز خود آموخته و مشهور امروز در سن ۴۹ سالگی درگذشت و سرتیتر اخبار قرار گرفت. فیلمی بر اساس کتاب آشپزی و زندگی او با بازی مرلین مونرو اکران شد و شهرت او را بیشتر کرد.

این غذای خوشمزه تمام طعم‌های پیتزا را دارد اما به طور طبیعی بدون گلوتن و با کربوهیدرات کم است؛ از همه مهمتر اینکه به راحتی تهیه می‌شود.

تصاویر | طرز تهیه پیتزای بادمجان به روش آشپز مشهور خانگی | محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین پیتزایی که تا به حال خورده‌اید

اگر عاشق بادمجان و پیتزا هستید، این دستور بسیار جذاب را از مجموعه کودکانه‌های جولیا امتحان کنید:

۱- بادمجان های گرد شده را تلخی‌گیری کنید و بپزید.

بادمجان به ضخامت یک و نیم ساعت برش داده شود و تا زمانی که نرم شود اما هنوز ساختار خود را حفظ کند، پخته شود.

۲- در همان زمان، یک سس بسیار ساده و در عین حال خوشمزه درست کنید: گوجه فرنگی ریز خرد شده، سیر، روغن زیتون و سبزی‌های معطر خشک مثل ریحان و تلخان را روی اجاق گاز بجوشانید.

۳- پس از اتمام پخت بادمجان و سس، روی بادمجان‌ها را با سس و پنیرهای خوش طعم بپوشانید.

۴- یک حرارت کوتاه توی ماکروفر یا فر کافی است تا پنیر آب و طلایی و البته وسوسه انگیز شود.

۵- می‌توانید کمی زیتون یا قارچ هم به پیتزای خود اضافه کنید تا بیشتر شبیه پیتزا شود و نوش جان.

کد خبر 717083
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha