نخستین ایستگاه «مرکز مدیریت یکپارچه پسماند شهر تهران» در غرب پایتخت به بهره برداری رسید.

پسماند

به گزارش همشهری آنلاین، پردازش در محل شامل فعالیت‌هایی چون متراکم‌سازی و کمپوست‌سازی از ضایعات باغی است و  تهیه کمپوست از پسماندها علاوه بر کاهش میزان زباله‌های دفن شده و هم‌چنین جلوگیری از انتشار و کاهش تولید شیرابه، گاز«متان» و بوی نامطبوع، سبب بهبود هوای منطقه و حفظ سلامتی افراد ساکن می‌شود.

«حمیدرضا حاجوی» شهردار منطقه ۲۲  درباره این مرکز توضیحات بیشتری ارائه داد: «با بهره برداری از این مرکز روزانه در غرب تهران حدود هزار تن پسماندتر و خشک از مناطق غربی شهر جمع‌آوری و در این مرکز، زباله‌ها تفکیک و با فشرده‌سازی روانه مجتمع بزرگ دفع و پردازش زباله «آرادکوه» می‌شوند.

حذف ایستگاه‌های بازیافت

او هدف از راه اندازی این مرکز را  جداسازی حداکثری پسماند با ارزش، از مبدا دانست و گفت: 《مدیریت پسماندهای شهری به عواملی همچون تولید زواید، جمع‌آوری،حمل‌ونقل، دفن زباله و بازیافت آن بستگی دارد. در همین راستا، مرکز «‌MRF» یا مرکز «پردازش و بازیافت یکپارچه پسماندهای شهری» در بخشی از محله «کوهک» احداث شد. برهمین اساس در این مرکز روزانه ۷۵۰ تن زباله مناطق ۵، ۲۱ و ۲۲، جمع آوری و به این بخش انتقال داده و مدیریت می شود. پسماند از لحاظ فیزیکی، حاوی همان موادی است که در محصوﻻت مفید وجود دارد و تنها تفاوت آنها در بی‌ارزش بودن پسماند است.»

به گفته حاجوی فعالیت این مرکز در محیطی کاملاً سربسته انجام و شیرابه بلافاصله با پرس‌هایی که در این سیستم وجود دارد، گرفته و تصفیه می‌شود. محیط سرپوشیده نیز بهینه و کار در فضای کمی به‌صورت فشرده انجام می‌شود تا قابل کنترل باشد. هم‌چنین برنامه‌ریزی انجام شده است تا از این پساب برای آبیاری درختان و فضای سبز محدوده استفاده شود. در واقع یکی از کارها در این بخش، ایجاد مرکز تصفیه است که خروجی تصفیه شده وارد اگو شهری می‌شود که توافقات آن با آب و فاضلاب نیز انجام شده است.»

کد خبر 715682

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کوچه پس کوچه

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha