سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
۰ نفر

روند نزولی در بازار سرمایه همچنان ادامه دارد و امروز همه شاخص‌های این بازار قرمزرنگ بودند.

بورس

به گزارش همشهری آنلاین، شاخص کل بورس امروز با ۷۶۱۷ واحد کاهش تا رقم یک میلیون ۵۳۹ هزار واحد نزول کرد.

شاخص کل با معیار هم وزن هم ۳ هزار و ۱۲۷ واحد کاهش یافت و به رقم ۴۲۳ هزار و ۴۵۶ واحد رسید. در این بازار ۳۵۶ هزار معامله  به ارزش ۳۴ هزار و  ۶۲۵ میلیارد ریال انجام شد.

ملی صنایع مس ایران، پتروشیمی نوری،  فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، پتروشیمی  پردیس و توسعه معادن  و صنایع معدنی خاورمیانه نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران  نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

شاخص کل فرابورس هم امروز با ۱۵۲  واحد کاهش در رقم ۲۰ هزار و ۸۳۳ واحد ایستاد. معامله گران این بازار  ۲۸۷ هزار معامله به ارزش ۴۲ هزار و ۵۰۵ میلیارد ریال انجام دادند. پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی زاگرس، تولید نیروی برق دماوند، پلیمر آریاسول، پالایش نفت لاوان، و ‌آهن و فولاد غدیر ایرانیان  نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل بانک دی  نسبت به سایر  نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

کد خبر 684987
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بورس

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha